Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Uitslagen Premier League Darts: Van Barneveld te sterk voor Taylor

Raymond van Barneveld Premier League Darts 2015

Premier League Darts 2015. Raymond van Barneveld heeft gisteren een belangrijke overwinning geboekt in de Betway Premier League Darts. De titelverdediger rekende in ‘de Klassieker’ af met Phil Taylor, die een gemiddelde noteerde van maar liefst 115.80.

‘’Phil gooide in de eerste twee legs zo ongelooflijk goed, ik dacht dat het een lange avond zou gaan worden. In de derde leg gooide ik plotseling 144 uit en dit veranderde de wedstrijd’’, aldus Van Barneveld op de PDC-website.

‘’Ik ben enorm blij met deze overwinning. De afgelopen weken heb ik de nodige punten laten liggen, dus ik moest winnen om in de race te blijven. Het komt niet vaak voor dat je van iemand wint die ruim 115 gemiddeld gooit. Misschien moet ik me maar iedere week voornemen dat ik tegen Phil gooi’’, vervolgde ‘Barney’.

Van Gerwen behoudt koppositie na overwinning

Michael van Gerwen heeft zich niet laten verrassen door Dave Chisnall. ‘Mighty Mike’ nam al snel een 2-0 en 5-1 voorsprong, maar liet zijn tegenstander vervolgens terugkomen tot 5-4. Uiteindelijk stapte Van Gerwen met een 7-4 overwinning van het podium.

‘’De punten die ik vandaag heb gehaald zijn enorm belangrijk, maar ik ben zeer teleurgesteld over mijn eigen spel’’, vertelde Van Gerwen. ‘’Het was gewoon waardeloos, misschien wel mijn slechtste wedstrijd van het jaar. Gelukkig speelde Dave ook niet goed, want anders had ik waarschijnlijk niet eens gewonnen.’’

Wright en Bunting delen de punten

Peter Wright is er na zijn 10-0 overwinning op het UK Open Darts 2015 niet opnieuw in geslaagde om te winnen van Stephen Bunting. Het leek er lang op dat ‘Snakebite’ kansloos onderuit zou gaan, maar hij sleepte toch nog een punt uit het vuur.

‘’Na de 5-1 voorsprong had ik teveel moeite met het gooien van mijn dubbels, terwijl ik de kansen wel gehad heb om de wedstrijd te winnen. Ik heb geleerd om niet teveel terug te kijken, dus ik ga mij nu weer focussen op volgende week in Dublin’’, aldus Bunting.

Uitslagen Premier League Darts donderdag 19 maart

James Wade 6-6 Adrian Lewis
Peter Wright 6-6 Stephen Bunting
Raymond van Barneveld 7-4 Phil Taylor
Kim Huybrechts 5-7 Gary Anderson
Dave Chisnall 4-7 Michael van Gerwen

Stand Premier League Darts

1. Michael van Gerwen
2. Gary Anderson
3. Dave Chisnall
4. Phil Taylor
5. James Wade
6. Stephen Bunting
7. Peter Wright
8. Raymond van Barneveld
9. Adrian Lewis
10. Kim Huybrechts

Back To Top