Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Uitslagen Japan Darts Masters 2015: Taylor verslaat Wright

Phil Taylor Japan Darts Masters 2015

Japan Darts Masters 2015. Phil Taylor is het dartspelletje altijd nog niet verleerd. ‘The Power’ speelde een goed toernooi in Yokohama en bekroonde dit met de Japan Darts Masters 2015 titel. In de finale was Taylor nipt te sterk voor Peter Wright: 8-7.

De huidige nummer twee van de wereld bereikte de finale na overwinningen op Masumi Chino, Raymond van Barneveld en wereldkampioen Gary Anderson. Het is de vierde keer dat Taylor een toernooi uit de World Series of Darts op zijn naam schrijft.

‘’Het is erg speciaal om de eerste winnaar de zijn op dit toernooi in Japan’’, vertelde Taylor. ‘’Ik heb veel energie gestoken in dit toernooi, dus ik ben blij dat ik het af heb kunnen sluiten met de titel. De halve finale en finale waren erg close, dit laat zien hoe het niveau stijgt.’’

Japan Darts Masters 2015: Wright verliest opnieuw finale televisietoernooi

Peter Wright stond voor de vierde keer in zijn loopbaan in de finale van een televisietoernooi. Na onder meer finales op het WK Darts en UK Open, ging ‘Snakebite nu onderuit in de finale van de Japan Darts Masters. Wel wist hij voor de eerste keer in zijn carrière te winnen van een nummer één van de wereld.
‘’Ik kan niet teleurgesteld zijn over mijn prestaties’’, aldus Wright op de PDC-website. ‘’Ik kom steeds dichterbij een grote titel, hopelijk win ik deze als we met de World Series of Darts afreizen naar Australië.’’

Geen nieuwe titel voor Van Gerwen

Michael van Gerwen wilde zijn geweldige jaar graag bekronen met een nieuwe titel in de World Series of Darts. ‘Mighty Mike’ won eerder dit jaar al de Dubai Duty Free Masters, maar moest in Japan zijn meerdere erkennen in Wright.

‘’Het was een fantastisch toernooi. Ik had graag willen winnen, maar ik was gewoon niet goed genoeg. De fans waren geweldig en ik heb het gevoel dat ik ze in de steek heb gelaten. De volgende keer moet ik zorgen dat ik beter speel’’, vertelde Van Gerwen.

Uitslagen Japan Darts Masters 2015 zondag 28 juni

Kwartfinale
Michael van Gerwen – Stephen Bunting 8-5
Peter Wright – Adrian Lewis 8-4
Phil Taylor – Raymond van Barneveld 8-3
Gary Anderson – James Wade 8-1

Halve finale
Peter Wright – Michael van Gerwen 8-7
Phil Taylor – Gary Anderson 8-7

Finale
Phil Taylor – Peter Wright 8-7

Back To Top