Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Tokyo Darts Masters 2016: Gary Anderson – Raymond van Barneveld

Halve finale WK Darts 2020: Michael van Gerwen - Nathan Aspinall

Darten – Tokyo Darts Masters 2016. De topspelers van de PDC hebben geen fout gemaakt in hun eerste ronde partijen tijdens de Tokyo Darts Masters. Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld mogen dus nog dromen van de titel.

Van Gerwen probleemloos naar kwartfinale

Michael van Gerwen heeft zich gisteren geplaatst voor de kwartfinale van de Tokyo Darts Masters 2016. De huidige nummer één van de wereld rekende met 6-3 af met thuisspeler Masumi Chino, die zelfs twee ‘ton plus’ finishes wist te gooien.

“Ik moet mijn tegenstander de credits geven”, sprak Van Gerwen na afloop van zijn eerste ronde partij. “Hij liet een aantal goede dingen zien op de juiste momenten, maar ik wist dat ik kwalitatief sterk genoeg was om de volgende ronde te bereiken.”

Ook Phil Taylor maakte geen fout in zijn eerste partij van de Tokyo Darts Masters. De zestienvoudig wereldkampioen rekende met 6-2 af met Haruki Muramatsu, die zichzelf anderhalf jaar geleden verzekerde van een PDC Pro Tour Card.

De titelverdediger liet weten dat hij hoopt zijn titel te verdedigen in Tokyo. “Wij kunnen hier altijd rekenen op een fantastisch publiek. Het is fantastisch om hier te zijn en ik kijk al nu al uit naar mijn volgende wedstrijd.”

Tokyo Darts Masters vandaag: Van Barneveld

De mooiste kwartfinale van de Tokyo Darts Masters 2016 gaat tussen Gary Anderson en Raymond van Barneveld. De regerend wereldkampioen en voormalig wereldkampioen verschijnen om 11.10 uur Nederlandse tijd op het podium.

‘The Flying Scotsman’ bereikte de laatste acht dankzij een 6-1 overwinning op Seigo Asada. Mede dankzij drie 180ers kwam hij uit op een gemiddelde van 96.08. Van Barneveld noteerde in zijn gewonnen wedstrijd tegen Keita Ono een gemiddelde van bijna 93, maar wist geen maximale score te gooien.

Wedden op darts

Programma Tokyo Darts Masters

donderdag 7 juli
11.10 uur: Gary Anderson – Raymond van Barneveld
11.50 uur: Peter Wright – Adrian Lewis
12.30 uur: Michael van Gerwen – Dave Chisnall
13.10 uur: James Wade – Phil Taylor

De halve finales en finale worden ook afgewerkt op donderdag 7 april.

Back To Top