skip to Main Content
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Tips Dubai Darts Masters wedden: Michael van Gerwen ‘man to beat’

Michael van Gerwen tips wedden Dubai Darts Masters Getty

Dubai Darts Masters – wedtips darten. Na de culminatie van de Premier League of Darts gaan de acht beste darters naar Dubai. Michael van Gerwen is favoriet in het Midden-Oosten. Kan Phil Taylor hem nu wel verslaan?

Hoogste odds Dubai Darts Masters 2016

Dubai Darts Masters: Michael van Gerwen ongeslagen

Darten is sinds een paar jaar een internationale sport van formaat. Want dat kun je eigenlijk pas zeggen als je een toernooi in een van de Verenigde Arabische Emiraten hebt. Sinds 2013 staat de Dubai Darts Masters op het programma van de PDC. Slechts acht darters mogen strijden om de oliedollars in Dubai: de top zes van de PDC Order of Merit en twee wildcards.

En de grote grijpgraag van de afgelopen jaren is wie anders dan Michael van Gerwen. Sterker nog, Mighty Mike heeft nog nooit verloren in Dubai. Want in 2013 versloeg hij Wes Newton, Andy Hamilton en Raymond van Barneveld voor de titel. In 2014 James Wade, Adrian Lewis en Peter Wright. En vorig jaar versloeg hij Barney, Jackpot en The Power voor zijn derde titel op rij.

Favorietenrol natuurlijk voor Van Gerwen

En zoals bij elk toernooi waar hij aan meedoet, is Michael van Gerwen gewoon weer favoriet in Dubai. De man uit Boxtel won vorige week voor de tweede keer de Premier League of Darts door overtuigend Adrian Lewis en Phil Taylor te verslaan. Opvallend genoeg staat de notering op de eindzege voor Van Gerwen nu nog erg aardig. Bookmaker 888Sport zet 1.90 voor een vierde titel op rij in Dubai voor Mighty Mike.

Phil Taylor en Gary Anderson enige concurrenten

Achter hem bij de favorieten zien we de verliezend finalist van de Premier League of Darts. Phil Taylor heeft dit jaar wel degelijk bewezen dat hij nog steeds aan de top staat van de dartswereld. The Power staat wel op grote afstand van Michael van Gerwen bij de bookmakers, op 6.00 voor de eindzege. 888sport gunt wereldkampioen Gary Anderson een bijna even grote kans als Taylor, @7.00. De andere verliezend halve finalist van de Premier League, Adrian Lewis, noteert 11.00.

Lees meer: wedden op darts

Raymond van Barneveld afgeschreven voor Dubai

In deze editie van de Dubai Darts Masters zien we ook de nummers 5, 6, 7 en 9 van de afgelopen Premier League of Darts. Nummer vijf Peter Wright en finalist van 2014 staat ook op diezelfde plek bij bookmaker 888Sport voor deze editie, op 15.00. Kort achter hem zien we opvallend genoeg de nummer 9 van de Premier League, Dave Chisnall @17.00. James Wade zette in de Premier League of Darts nog een aantal mooie resultaten neer, maar noteert nu 21.00. Raymond van Barneveld, verliezend finalist bij de eerste editie van 2013, sluit de rij met een notering van 26.00.

Loting Dubai Darts Masters

18.00 Adrian Lewis 1.67 – Dave Chisnall 2.20
18.50 Phil Taylor 1.33 – James Wade 3.30
19.40 Gary Anderson 1.35 – Raymond van Barneveld 3.20
20.30 Michael van Gerwen 1.15 – Peter Wright 5.50

Back To Top