Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

The Masters 2017 live darts: Raymond van Barneveld en Benito van de Pas

Voorspellen Darts Michael van Gerwen - Raymond van Barneveld live streaming Getty

Vandaag start in Milton Keynes het dartstoernooi The Masters. De top zestien van de PDC ranking is uitgenodigd en zij gaan samen de prijzenpot van 200.000 Pond verdelen.

Michael van Gerwen, de titelverdediger, komt pas morgen in actie. Raymond van Barneveld opent om 20:00 uur samen met Dave Chisnall de eerste ronde. Later op de avond speelt de partij Gary Anderson – Benito van de Pas.

Dave Chisnall – Raymond van Barneveld

Nadat Barney in de halve finale van het WK Darts ten onder was gegaan tegen Michael van Gerwen, sprak hij zijn twijfels uit over het verloop van zijn loopbaan. Het was hem namelijk voor het eerst overkomen dat zijn topniveau niet goed genoeg was om een partij te winnen.

Natuurlijk, vaak genoeg is hij ingemaakt door bijvoorbeeld Phil Taylor, maar bij die gelegenheden ontbrak er het nodige aan zijn eigen spel. Altijd kon hij hopen dat het gat nog te dichten was. Mighty Mike heeft hem die hoop ontnomen. Gemiddeldes van ver boven de 100 zitten er, althans in langere partijen, niet meer voor de veteraan in. Ook viel het hem zwaar om weer eens met de feestdagen niet thuis te zijn, zeker aangezien hij vorig jaar opa is geworden.

Maar vol frisse tegenzin begint Raymond van Barneveld aan een nieuw seizoen darts. Er moet toch brood op de plank komen, en stiekem vindt de Hagenaar het natuurlijk nog steeds veel te leuk om voor volle zalen met juichende mensen te staan. Phil Taylor The Masters 2017 GettyZijn “Barney Army” is meestal wel in staat om hem langs Dave Chisnall te schreeuwen. Barney won tien van de zestien eerdere partijen, Chizzy vijf.

Phil Taylor – Michael Smith

Taylor won de eerste editie van The Masters, maar inmiddels is Michael van Gerwen met twee titels de koploper. Bij langer bestaande toernooien is The Power nu en voor nog vele, vele jaren wel de recordkampioen.

De legende uit Stoke wint nog steeds hier en daar kleinere evenementen, maar zijn laatste major dateert van zomer 2014 (World Matchplay). Tegen Michael “Bully Boy” Smith kan hij teren op een onderlinge stand van elf tegen drie.

Wedden op The Masters

Bookies kunnen geen keus maken tussen Van Barneveld en Chisnall en zetten beide darters op 1.90. Phil Taylor is wel de grote favoriet (@1.25) tegen Smith (@4.00). Een stunt van Benito van de Pas tegen Gary Anderson levert je 5.35 per ingezette euro op. Van Gerwen staat voor het toernooi op 1.53. Combineer je weddenschappen in een combi bet en sleep er bij bookmaker 888Sport een mooie winst uit. Lees ook: wedden op darts.

Programma The Masters

Dave Chisnall (7) – Raymond van Barneveld (10)
Phil Taylor (6) – Michael Smith (11)
Gary Anderson (2) – Benito van de Pas (15)
Peter Wright (3) – Ian White (14)

Back To Top