Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Sydney Darts Masters: Raymond van Barneveld – Adrian Lewis LIVE

Raymond van Barneveld adrian lewis sydney darts masters getty

World Series of Darts Sydney Darts Masters. Raymond van Barneveld kan zich vanmiddag plaatsen voor de grote finale van de Coral Sydney Darts Masters. De nummer twee van Nederland moet hiervoor wel om 13.10 uur zien af te rekenen met voormalig Wereldkampioen Adrian Lewis.

Raymond van Barneveld – Adrian Lewis

‘Barney’ bereikte de laatste vier dankzij een ruime overwinning op landgenoot Michael van Gerwen: 8-4. ‘’Het was een geweldige wedstrijd en ben enorm blij met deze overwinning’’, aldus Van Barneveld. ‘’Michael is een fantastische speler en moeilijk om te verslaan, maar ik voelde me sterk en geloofde in mijn eigen kunnen.’’

Vanmiddag treft hij in Adrian Lewis opnieuw een tegenstander van wereldformaat. ‘Jackpot’ was in de kwartfinale met 8-7 te sterk voor Gary Anderson. ‘’Gary is de huidige wereldkampioen en nummer twee van de wereld. Ik ben dus erg trots dat ik van hem heb kunnen winnen’’, vertelde Lewis na afloop.

Kijk live naar Sydney Darts Masters

Adrian Lewis favoriet – Raymond van Barneveld

Adrian lewis favoriet

adrian lewis sydney darts masters 2015 gettyDe bookmakers hebben Lewis aangewezen als favoriet voor een plaats in de finale van dit World Series of Darts Event. De huidige nummer vijf en zestien van de wereld gaan voor de veertigste keer tegen elkaar spelen. De head-to-head tussenstand is 25-13 in het voordeel van de Nederlander.

Ondanks zijn favorietenstatus verwacht Lewis dat hij een zware wedstrijd tegemoet gaat. ‘’Raymond lijkt de man in vorm te zijn en hij was gisteren te sterk voor Van Gerwen, dus het wordt een geweldige wedstrijd. Ik heb al vijf keer een negendarter tegen hem gegooid, ik hoop dat er een zesde bij gaat komen.’’

‘’Het zou fantastisch zijn om de finale van een World Series of Darts Event te halen. Er is een redelijke kans dat ik hem haal, maar na Raymond’s prestatie van gisteren moet ik wel zorgen dat ik goed speel’’, aldus Lewis op PDC.tv.

Phil Taylor – Peter Wright

Phil Taylor sydney darts masters 2015De tweede halve finale van de Sydney Darts Masters gaat dit jaar tussen titelverdediger Phil Taylor en Peter Wright. Dit is een herhaling van de Japan Darts Masters finale eerder dit jaar. Destijds was het ‘The Power’ die aan het langste eind trok.

Ook deze keer lijkt Taylor op voorhand de grote favoriet voor de overwinning. Mocht de Engelsman ook daadwerkelijk winnen, dan staat hij voor het derde achtereenvolgende jaar in de finale van de Coral Sydney Darts Masters.

Uitslagen Sydney Darts Masters

vrijdag 21 augustus
Peter Wright – James Wade 8-6
Phil Taylor – Stephen Bunting 8-2
Raymond van Barneveld – Michael van Gerwen 8-4
Adrian Lewis – Gary Anderson 8-7

Programma Sydney Darts Masters

zaterdag 22 augustus
12.10 uur: Phil Taylor – Peter Wright
13.10 uur: Raymond van Barneveld – Adrian Lewis
Aansluitend wordt ook de finale afgewerkt van de Coral Sydney Darts Masters.

Back To Top