Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Sydney Darts Masters 2016 vandaag: clash Gary Anderson – Phil Taylor

Sydney Darts Masters 2016 vandaag: clash Gary Anderson - Phil Taylor Getty

De Sydney Darts Masters zijn gisteren van start gegaan in Australië en komen morgen alweer tot een einde. Slechts vier overwinningen zijn er uiteindelijk nodig om de titel bij te mogen schrijven, en de meeste grote namen zijn nog steeds in de running om de beker én het prijzengeld te pakken.

Van de geplaatste spelers vielen er slechts twee af; James Wade en Raymond van Barneveld moesten beiden hun meerdere erkennen in local heroes. Wade gaf een 5-2 voorsprong uit handen tegen Rhys Mathewson en Barney ging flink onderuit tegen Kyle Anderson: 6-1.

Chisnall, Michael van Gerwen, Taylor, Wright, Lewis en Gary Anderson wonnen hun eerste ronde wedstrijd wél, en staan daardoor al in de kwartfinales van het toernooi. Het levert meteen een aantal leuke affiches op. Wat te denken van Lewis tegen Chisnall of Van Gerwen tegen Kyle Anderson? Maar de leukste wedstrijd van vandaag is zonder twijfel die tussen Phil Taylor en Gary Anderson.

Gary Anderson – Phil Taylor

De twee treffen elkaar al in een relatief vroeg stadion van dit toernooi, en degene die wint lijkt een goede kans te maken om in ieder geval de finale van de Sydney Darts Masters te halen. Daarin is de kans groot dat Michael van Gerwen de tegenstander is. Gek genoeg heeft Mighty Mike het toernooi in Australië nooit weten te winnen. Dat het met de vorm wel goed zit bij de Nederlander, bleek uit de eerste wedstrijd tegen Cody Harris. MvG won met 6-2 en een gemiddelde van tegen de 108; hij scoorde hiermee het hoogst van alle darters dit toernooi.

Wedden op darts

Programma Sydney Darts Masters 2016

vrijdag 19 augustus

Adrian Lewis – Dave Chisnall 11:00 uur
Peter Wright – Mathewson 11:45 uur
Phil Taylor – Gary Anderson 12:30 uur
Michael van Gerwen – Kyle Anderson 13:15 uur

Back To Top