Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Sydney Darts Masters 2016 vandaag: Michael van Gerwen v Peter Wright

Michael van Gerwen halve finale sydney darts masters

Sydney Darts Masters 2016 halve finale. Michael van Gerwen staat vandaag in de halve finale van de Sydney Darts Masters na een 10-6 zege op de Australiër Kyle Anderson.

Kwartfinale Sydney Darts Master

In de kwartfinale van de Sydney Darts Masters speelde Van Gerwen tegen de in Engeland woonachtige Kyle Anderson. De eerste drie sets gingen meteen naar Van Gerwen, maar Anderson kwam terug. De Australiër bleek helemaal geen makkelijke tegenstander, want iedere leg die Van Gerwen vervolgens won, werd meteen gepareerd door Anderson. Althans, zo verliep de wedstrijd tot 5-5. Van Gerwen schakelde naar een hogere versnelling en liet Anderson achter zich en pakte de overwinning met 10-6.

In de halve finale treft Van Gerwen de Schotse darter Peter Wright. De veelkleurige darter bereikte de halve eindstrijd na een 10-4 overwinning op Rhys Mathewson.

Michael van Gerwen en Peter Wright speelden voor het laatst tegen elkaar tijdens de finale van de PDC European Darts Open. Van Gerwen won die partij met 6-5 – een marginaal verschil. maar voor van Gerwen was dat voldoende voor zijn zesendertigste overwinning op de Schot. Wright kon slechts acht keer winnen van Van Gerwen en de laatste keer was in juni 2015 tijdens de Japan Darts Masters.

Phil Taylor wint makkelijk

Gary Anderson ging hard onderuit tegen Phil Taylor. De regerende wereldkampioen kwam niet verder dan twee sets tegen de titelverdediger van de Sydney Darts Masters. Ouderwets en zoals we van hem gewend zijn, won Taylor met 10-2. Taylor is tot dusver ongeslagen gebleven in tweeëntwintig op rij gespeelde wedstrijden in Australië.

Phil Taylor en Dave Chisnall troffen elkaar voor het laatst in februari tijdens de tiende speelavond van de Premier League en Taylor won met 7-5.Van de 29 wedstrijden die deze mannen tegen elkaar speelden, won Taylor er 21 en Chisnall 8 – en dat is ruim een derde van Chisnalls wedstrijden tegen Taylor en dus behoorlijk hoog.

Wedden op Sydney Darts Master

Uitslagen Kwartfinales Sydney Darts Masters

Vrijdag 19 Augustus 2016
Adrian Lewis 5-10 Dave Chisnall
Rhys Mathewson 4-10 Peter Wright
Gary Anderson 2-10 Phil Taylor
Michael van Gerwen 10-6 Kyle Anderson
Best of 19 legs

Halve Finales Zaterdag 20 August 2016

Phil Taylor v Dave Chisnall
Michael van Gerwen v Peter Wright
Best of 21 legs

Back To Top