Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Speelschema World Cup of Darts 2015: Engeland begint tegen Denemarken

Phil Taylor World Cup of Darts 2015

Bekijk hier het programma voor dag twee van de World Cup of Darts 2015.

Bwin World Cup of Darts. Vandaag gaat in Frankfurt de World Cup of Darts van start. Tweevoudig kampioen Engeland begint vandaag met een eerste ronde partij tegen het lager geklasseerde Denemarken.

De Wereldbeker Darts bestaat uit in 32 landen en er wordt in totaal 250.000 Britse ponden uitgekeerd dit grote event. Op donderdag en vrijdag staan de eerste ronde partijen op het programma, op zaterdag de tweede ronde wedstrijden en op zondag de kwartfinales, halve finales en uiteindelijk de finale.

Bekijk hier de wed tips voor de World Cup of Darts. 

Engeland – Denemarken World Cup of Darts

Engeland komt al op de openingsdag in actie en gaat aantreden tegen Denemarken. Phil Taylor en Adrian Lewis zijn de twee toppers die namens Engeland aan de oche verschijnen. De ervaren Per Laursen en Per Skau zijn hun tegenstanders.

‘’Adrian en ik kijken erg uit naar de World Cup of Darts’’, aldus Taylor op de PDC-website. ‘’We houden van dit toernooi en het blijft natuurlijk een grote eer om voor je land uit te mogen komen.’’

‘’We hebben in de voorgaande jaren goed gepresteerd, maar dat geeft geen garantie voor deze editie. We moeten zorgen dat we goed spelen. Dit geldt helemaal voor de eerste ronde, omdat het een erg kort format is.’’

Taylor liet bovendien weten dat hij bekend is met zijn Deense tegenstanders. ‘’Per Laursen is meerdere keren actief geweest op het World Championship Darts en ik heb ongeveer twintig jaar geleden ook al eens gespeeld tegen Per Skau. Het zijn dus spelers met veel ervaring.’’

Bekijk de World Cup of Darts hier via de live stream!

Speelschema World Cup of Darts

Eerste ronde donderdag 11 juni: 20.00-00.00 uur
Spanje – Noorwegen
Japan – China
Oostenrijk – Tsjechië
Gibraltar – Italië
België – Filipijnen
Engeland – Denemarken
Duitsland – India
Australië – Rusland

Eerste ronde vrijdag 12 juni: 20.00-00.00 uur
Canada – Nieuw Zeeland
Zweden – Hongarije
Wales – Hong Kong
Ierland – Polen
Noord-Ierland – Thailand
Schotland – Singapore
Nederland – Verenigde Staten
Zuid-Afrika – Finland

Nederland treft Verenigde Staten in eerste ronde World Cup of Darts

Titelverdediger Nederland komt vandaag nog niet in actie in Frankfurt. Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld spelen morgen hun eerste ronde partij tegen de Verenigde Staten, die vertegenwoordigd worden door Darin Young en Larry Butler. Deze wedstrijd staat rond 23.00 uur gepland.

‘Mighty Mike’ kan niet wachten om weer in actie te komen op dit toernooi. ‘’Het was erg speciaal om de World Cup te winnen vorig jaar. Ik speel dit jaar erg goed en hoop samen met Raymond ook dit jaar weer de sterkste te zijn’’, vertelde de Nederlander.

Back To Top