Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Darts Rotterdam: Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld live

Voorspellen Darts Michael van Gerwen - Raymond van Barneveld live streaming Getty

Vandaag, donderdag 19 april, laat de Premier League Darts voor de tweede avond op rij het Rotterdamse Ahoy kolken. De dartscompetitie schotelt wederom vijf wedstrijden voor met als blikvanger de vierde: titelhouder Michael van Gerwen tegen Raymond van Barneveld. Precies de partij die past bij de met oranje shirtjes gevulde sporttempel.

Onderaan het programma darten voor vandaag en de tips voor weddenschappen.

Premier League Darts Rotterdam

De eerste van de twee avondjes darten in Rotterdam verliepen gunstig voor drie (ex) wereldkampioenen darts. Tweevoudig wereldkampioen Gary Anderson won van Michael Smith met 7-2 en staat nu op plek vier, met nog maar een punt achter op de verrassing van dit seizoen.

De huidige darts kampioen Rob Cross versloeg Daryl Gurney met 7-4 en ’s werelds beste in 2006, Barney, pakte twee broodnodige punten tegen Simon Whitlock (7-3). Uitgerekend Michael van Gerwen viel uit de toon met een 7-5 verlies tegen Peter Wright.

Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld

De druk staat er flink op bij Barney, die zich in 2016 en 2017 niet wist te plaatsen voor de play-offs van de Premier League. Dat scenario dreigt zich te herhalen. Tegen Whitlock bereikte Raymond van Barneveld echter eindelijk weer een hoopgevend niveau van 101,4 gemiddeld en 47 procent op de dubbels.

Met hierna nog partijen tegen Cross, Anderson en Smith te gaan, lijkt het eigenlijk onmogelijk om nog de laatste vier te bereiken. Winnen van Mighty Mike is met het oog op dat doel absoluut noodzakelijk, zowel voor de twee punten als om hoop te houden in zijn mission impossible.

Snakebite bizar effectief

Peter Wright Premier League Darts voorspellingen goksites GettyMichael van Gerwen beleefde een ongelukkige partij tegen Wright, die op 5-2 kwam door geen enkele legdart te missen. Van Gerwen knokte zich naar 5-5, mistte daarna net iets te vaak de treble 20 om er nog iets uit te slepen en verloor met 7-5. Zijn gemiddelde was prima met 106,8, maar dat getal is geflatteerd doordat hij in veel legs niet aan uitgooien toekwam (zodat die lage scores het moyenne niet omlaag konden halen).

Toch lijkt er weinig mis met de vorm van de Brabander, die het slachtoffer was van bizar effectief uitgooien van Snakebite. Hij won de vorige zeven confrontaties met Barney en pakte de Hagenaar in februari in de Premier League in met 7-2.

Wedden Premier League Darts

Bij de online bookmakers een gokje wagen kan ook vandaag weer volop. Hier vind je de voorspellingen voor het gehele toernooi. Wil je vandaag inzetten op de wedstrijd van Mighty Mike tegen Barney, dan tippen we je dat Michael van Gerwen als een raket start en na vier legs al voor staat (dus 3-1 of 4-0). Het levert je 1.70 per ingezette euro op.

Michael van Gerwen is favoriet voor de winst op 1.26, gelijkspel noteert 6.50 en winst van Raymond van Barneveld heeft een quotering van 8.50.

Programma Premier League Darts Ahoy

Simon Whitlock – Michael Smith
Daryl Gurney – Gary Anderson
Rob Cross – Peter Wright
Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld
Daryl Gurney – Simon Whitlock

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top