Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Raymond van Barneveld – Steve Beaton World Grand Prix live stream

Weddenschappen bookmakers Raymond van Barneveld - Steve Beaton World Grand Prix live stream Getty

World Grand Prix – Programma darts vandaag. Raymond van Barneveld speelt dinsdag in de slotpartij van de avond tegen Steve Beaton. Inzet is de derde ronde van de World Grand Prix, een van de meest prestigieuze toernooien van de PDC.

Het dartscircus is neergestreken in Dublin voor het enige evenement waarbij de legs pas beginnen als de darter een dubbel heeft geraakt (ongeacht welke). Ook voor ’s werelds meest vaardige werpers kan dat verdraaid lastig zijn, zoals titelhouder Michael van Gerwen in de eerste ronde ondervond. Hij stond regelmatig te prutsen met de begindubbel en werd door John Henderson verrast, ondanks een aanzienlijk lager gemiddelde voor de Schot.

Raymond van Barneveld World Grand Prix

Raymond van Barneveld had geen eenvoudige loting en moest zich in het weekend langs Kyle Anderson knokken, de winnaar van de recente Auckland Darts Masters. Hij stond 0-2 in legs achter in de openingsset en ook bij 2-2 hing de set aan een zijden draadje toen de Australiër mocht aanleggen voor tops. Hij faalde, waarna Barney bloed rook en de controle overnam. Er kwamen geen breaks meer, en aangezien de Hagenaar de tweede set begon, won hij die dus met 3-2.

Raymond van Barneveld World Grand Prix gokken darts GettyNu treft hij Steve Beaton, die door Van Barneveld wordt omschreven als mede-dinosaurus. Beide heren zijn immers vijftigplussers die begin jaren 90 op kwamen zetten bij de bond BDO. ‘Adonis’ is de laatste jaren niet zo succesvol en komt op de tv-toernooien in regel niet verder dan de tweede ronde. Dit decennium kwam hij in die categorie maar tweemaal in de kwartfinale of verder.

De Engelsman kunnen we dus geen big match player noemen, terwijl bij Barney wel iets extra’s los kan komen als de schijnwerpers het felst zijn. En nu Mighty Mike exit is, Phil Taylor niet deelneemt en Gary Anderson zich terugtrok liggen er kansen bij de World Grand Prix.

Darts voorspellen

Raymond van Barneveld noteert 1.30 voor de winst en Steve Beaton 3.60. Zie je Barney de match winnen, meer 180’s gooien en de hoogste finish maken, pak dan bij Mr Green de 3.00 op die drieklapper.

Peter Wright is nog altijd favoriet voor de toernooiwinst. Daryl Gurney heeft inmiddels van de bookies dezelfde odds gekregen als Raymond. Oppassen geblazen dus! Lees: Wedden op World Grand Prix.

Programma World Grand Prix

3 oktober 2017, tweede ronde
20:00 tot 00:00 uur, best of 3 sets

Dave Chisnall – Robert Thornton
Daryl Gurney – Joe Cullen
John Henderson – Alan Norris
Raymond van Barneveld – Steve Beaton

Back To Top