Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Qualifiers voor Grand Slam of Darts 2015 zijn bekend

Phil Taylor Grand Slam of Darts

Grand Slam of Darts 2015. Wayne Jones, Mervyn King, Steve Beaton, Mark Webster, Steve West Jonny Clayton, Andy Boulton en Robbie Green hebben een plek weten te bemachtigen voor het hoofdtoernooi van de Grand Slam of Darts, dat volgende maand in Wolverhampton van start gaat.

Vooral voor Jones gaat het weer een speciaal toernooi worden, aangezien hij voor het eerst sinds 2012 weer voor eigen publiek gaat spelen. De voormalige halve finalist was gisteren in het kwalificatietoernooi te sterk voor Kevin Painter, Andrew Gilding, James Wilson en Devon Petersen.

De Nederlandse deelnemers wisten geen succes te boeken tijdens het kwalificatietoernooi voor de Grand Slam of Darts 2015. Jelle Klaasen en Vincent van der Voort wisten wel een plek als reserve te bemachtigen, mochten er spelers alsnog niet besluiten om deel te nemen aan dit PDC-toernooi.

Qualifiers World Series of Darts bekend

Aansluitend werd er gisteren ook nog een kwalificatietoernooi gespeeld om de laatste vier plaatsen voor de World Series of Darts op te vullen. Terry Jenkins, Mark Webster, Chris Dobey en Dimitri van den Bergh wisten een plek te bemachtigen.

Dit kwartet maakt het deelnemersveld van 24 spelers compleet voor de World Series of Darts Finals, dat in het weekend van 21 en 22 november gehouden wordt in de Braehead Arena in Glasgow.
De 31-jarige Klaasen wist net als eerder op de dag de finaleronde te bereiken, maar moest opnieuw zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. ‘The Dutch Destroyer’ en Mike Zuydwijk gingen onderuit in de derde kwalificatieronde.

Het volledige deelnemersveld ziet er als volgt uit: Phil Taylor, Adrian Lewis, Michael van Gerwen, Peter Wright, James Wade, Raymond van Barneveld, Gary Anderson, Stephen Bunting, Michael Smith, Keegan Brown, Devon Petersen, Kyle Anderson, Jamie Lewis, Benito van de Pas, Max Hopp, Robert Thornton, Ian White, Dave Chisnall, Simon Whitlock, Chris Dobey, Mark Webster, Dimitri van den Bergh en Terry Jenkins.

Players Championship 19 & 20

Vandaag en morgen vinden er in Coventry twee Players Championship toernooien plaats. Het volledige deelnemersveld zal ongeveer gelijk zijn aan de spelers die ook gisteren in actie kwamen tijdens de twee grote kwalificatietoernooien. Via de officiële website van de PDC zijn de vorderingen van de Players Championship toernooien op de voet te volgen.

Back To Top