Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Uitslagen World Series of Darts Finals: Van Gerwen – Wright

Raymond van Barneveld - Michael van Gerwen World Series of Darts Finals 2015

World Series of Darts Finals 2015. Michael van Gerwen heeft zich voor de kwartfinales van de World Series of Darts Finals geplaatst. Ook Raymond van Barneveld heeft zich gisterenavond verzekerd van een plaats bij de laatste acht: in de kwartfinale treffen de Nederlanders elkaar.

Van Gerwen: kwartfinale tegen Van Barneveld toepasselijk

Van Gerwen won gisterenavond met 6-1 van Robert Thornton. “Ik ben heel blij met deze overwinning,” vertelde Van Gerwen. “Ik wist wat ik kon verwachten tegen Robert in Schotland en het was een goede wedstrijd. Dit heeft me klaargestoomd voor het toernooi.”

Hij zei na afloop van de match uit te kijken naar zondag wanneer hij Van Barneveld treft. “Raymond is altijd een taaie tegenstander en nadat ik dit jaar zo vaak tegen hem heb moeten spelen tijdens de World Series is het heel toepasselijk dat ik morgen weer tegen hem speel,” aldus van Gerwen. Vanmiddag speelt hij in de kwartfinale tegen Raymond van Barneveld, die in de tweede ronde een 6-2 overwinning boekte op Mark Webster. Bij 888sport is Van Gerwen favoriet met een notering van 1.16. Van Barneveld noteert 5.75 voor de winst.

World Series of Darts Finals: Taylor weer ouderwets sterk

Phil Taylor liet weinig heel van Dave Chisnall in de tweede ronde. ’s Middags had ‘Chizzy’ nog met 6-4 van een sterk spelende Kyle Anderson gewonnen, maar tegen Taylor kon hij slechts één leg pakken. Taylor treft Stephen Bunting in de kwartfinale. Bunting kampte de afgelopen dagen met ziekteverschijnselen en was dan ook opgelucht dat hij Rowby-John Rodriguez met 6-4 kon verslaan. Vanmiddag tegen Taylor moet hij een tandje bijzetten. Bunting is verre van favoriet en noteert 5.00 tegenover de 1.17 voor Taylor

Jenkins verrast Anderson op World Series of Darts Finals 2015

Terry Jenkins World Series of Darts Finals 2015Gary Anderson speelde een thuiswedstrijd in Glasgow en had het publiek op zijn hand en pakte meteen drie legs op rij voor de 3-0 voorsprong. Dat maakte echter weinig indruk op Terry Jenkins die zijn bijnaam The Bull eer aandeed en onverstoord bleef doorspelen en de volgende vier legs opeiste voor 3-4. Anderson maakte de gelijkmaker en daarna pakten de mannen omstebeurt een leg waardoor het uitliep op een 5-5 decider. Jenkins was als eerste aan een finish, maar miste zijn dubbels drie maal op rij waardoor Anderson dichterbij kon kruipen – maar bij de vierde poging was het raak en Jenkins is door. In de kwartfinale treft hij Adrian Lewis die met 1.44 favoriet is boven Jenkins (2.80).

Wie wint de World Series of Darts Finals 2015? De favorieten volgens 888sport:

  1. Michael van Gerwen @1.83
  2. Phil Taylor @3.75
  3. Gary Anderson @11.00
  4. James Wade @11.00
  5. Adrian Lewis @15.00

Bij wedden op darten krijg je voor iedere ingezette euro bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug! Noteringen d.d. 22.11.2015.

Sterk optreden Wade

James Wade speelde in de tweede ronde tegen Jamie Lewis die hij met 6-0 versloeg. Daarbij haalde Wade ook een gemiddelde van 103,66, het hoogste van de hele dag. Vandaag treft hij Peter Wright in de kwartfinale. Wright won met 6-3 van de jonge Duitser Max Hopp. Wade is met een notering van 1.73 bij 888sport lichtjes favoriet boven Wright die 2.10 noteert.

Programma World Series of Darts Finals 2015

Uitslagen kwartfinales Zondag 22 november – Middag kwartfinales (vanaf 13.45 uur)
James Wade – Peter Wright 6-10
Phil Taylor – Stephen Bunting 10-3
Adrian Lewis – Terry Jenkins 10-6
Raymond van Barneveld – Michael van Gerwen 8-10
Best of 19 legs

Uitslagen Halve Finales – Vanavond vanaf 20.00 uur)
Phil Taylor- Peter Wright 9-11
Adrian Lewis – Michael van Gerwen 5-11
Best of 21 legs

Tenslotte: Finale
Michael van Gerwen – Peter Wright 11-10

Back To Top