Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma World Matchplay Darts LIVE: Phil Taylor – Dave Chisnall

James Wade World Matchplay Darts 2015

Programma World Matchplay Darts 2015. Er staan weer twee mooie kwartfinales op het programma vanavond tijdens het World Matchplay Darts 2015 toernooi dat in Engeland wordt gegooid. Nadat gisteren Michael van Gerwen en Peter Wright zich wisten te plaatsen voor de halve finales door te winnen van hun tegenstander, zijn het vanavond Phil Taylor, Dave Chisnall, James Wade en Mensur Suljovic die aan de bak moeten om een plekje bij de laatste vier te bemachtigen.

Vanaf 20:00 speelt Wade tegen Suljovic en na die partij gooit Taylor zijn pijlen tegen Chizzy. Phil Taylor liet dit toernooi al vlagen van zijn oude geniale vorm zien en wie weet gaan we dat vanavond ook weer terug zien.

De grote favorieten voor vanavond zijn dan ook zonder twijfel Phil Taylor (@ 1.33) en James Wade (@ 1.20). Hoewel Dave Chisnall al jaren een van de betere scorers van de top tien is, laat hij het ook enorm vaak op belangrijke momenten afweten. Ook in de andere kwartfinale lijkt er een duidelijke underdog te zijn. Mensur Suljovic blufte tot nu toe al heel wat tegenstanders af met zijn opmerkelijke gedrag aan de oche, waaronder Gary Anderson in de vorige ronde. Toch lijkt James Wade zijn vorm weer gevonden te hebben, waardoor hij favoriet is voor de halve finale.

Programma World Matchplay Darts 2015

Kwartfinales 25 juli
James Wade – Mensur Suljovic
Phil Taylor – Dave Chisnall

Van Gerwen door na lastige kwartfinale World Matchplay Darts

Michael van Gerwen heeft zichzelf in de tweede kwartfinale van gisteren een uitstekende dienst bewezen door te winnen van Ian White. In een lastige wedstrijd die lang gelijk op ging was het uiteindelijk toch de Nederlander die met 16-13 wist te winnen. In de andere wedstrijd was het Snakebite die van dé verrassing van het toernooi wist te winnen, Gerwyn Price. De Schot, die voorheen rugby beoefende in plaats van de dartsport, wist het tot iedereens verbazing tot de kwartfinales te schoppen maar moest in Peter Wright met 16-7 toch zijn meerdere erkennen.

Uitslagen World Matchplay Darts donderdag 24 juli

Michael van Gerwen – Ian White: 16 – 13
Gerwyn Price – Peter Wright: 7 – 16

Back To Top