Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma World Matchplay Darts 2016: Van Gerwen – Caven

michael van Gerwen German Darts Masters favorieten voorspellen getty

Programma World Matchplay 2016. Titelverdediger Michael van Gerwen komt al op de openingsdag in actie tijdens de World Matchplay Darts 2016 in Winter Garden, Blackpool. Naast ‘MvG’ komen met Vincent van der Voort en Benito van de Pas nog twee Nederlanders in actie.

Michael van Gerwen – Jamie Caven

Michael van Gerwen begint vanavond als topfavoriet aan de World Matchplay 2016. De Nederlander won dit jaar al elf toernooien en hoopt komende week zijn titel in Blackpool met succes te verdedigen. ‘Mighty Mike’ begint het toernooi tegen Jamie Caven uit Engeland.

‘’Het was fantastisch om vorig jaar dit toernooi te winnen’’, aldus Van Gerwen. ‘’Vandaag start echter een nieuw toernooi en ik moet zorgen dat ik goed presteer. Jamie is een erg goede speler en de laatste wedstrijden zaten dicht bij elkaar. Toch denk ik dat ik moet kunnen winnen als ik mijn eigen niveau haal.’’

Wedden op Van Gerwen – Caven

Benito van de Pas – Dave Chisnall

Het slotakkoord van de eerste speeldag wordt gegeven door Benito van de Pas en Dave Chisnall. De Tilburger maakte vorig jaar zijn debuut op de World Matchplay en wist toen tot de laatste 32 te geraken. Tegenstander Chisnall werd vorig jaar vroegtijdig uitgeschakeld, terwijl hij in 2013 en 2014 nog de kwartfinales behaalde.

Van de Pas en ‘Chizzy’ stonden slechts één keer eerder tegenover elkaar op een groot toernooi. Deze ontmoeting vond plaats tijdens het WK Darts 2015. ‘Big Ben’, destijds debutant op het PDC WK Darts, verraste door Chisnall met 4-2 in sets te verslaan. Gezien zijn prestaties die hierop volgden, bleek al dat Van de Pas geen eendagsvlieg is en het de toppers vaak moeilijk kan maken.

Wedden op Van de Pas – Chisnall

Programma World Matchplay 2016 vandaag

20.00 uur: Vincent van der Voort – Kyle Anderson
21.00 uur: Robert Thornton – Josh Payne
22.00 uur: Michael van Gerwen – Jamie Caven
23.00 uur: Benito van de Pas – Dave Chisnall

Back To Top