Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma World Matchplay Darts 2015: Van Barneveld – Hamilton LIVE

Raymond van Barneveld World Matchplay 2015

World Matchplay Darts 2015. Phil Taylor maakt maandag 20 juli voor het eerst zijn opwachting op de World Matchplay Darts 2015 in Blackpool. ‘The Power’ neemt het in de derde partij van de avond op tegen John Henderson.

De huidige nummer twee van de wereld hoopt deze week zijn zestiende titel te winnen in Winter Gardens. Inmiddels is Taylor maar liefst 35 wedstrijden op rij ongeslagen op een van de belangrijkste PDC-toernooien.

‘’De World Matchplay is een fantastisch toernooi en ik houd ervan om te spelen in Winter Gardens. Ik ben hier al jaren op rij erg succesvol en de fans zijn hier altijd geweldig. Ik hoop ook dit jaar de titel te winnen’’, vertelde Taylor op de PDC-website.

Raymond van Barneveld – Andy Hamilton World Matchplay Darts 2015

De 48-jarige Raymond van Barneveld speelt vanavond zijn eerste ronde partij tegen Andy Hamilton. Deze wedstrijd staat om 22.30 uur gepland in Winter Gardens. De Nederlander zal graag willen winnen, want de laatste drie jaar kwam hij niet verder dan de tweede ronde.

‘Barney’ en Hamilton hebben 24 keer eerder tegen elkaar gespeeld op een officieel toernooi. Van Barneveld wist 20 ontmoetingen te winnen, tegenover 3 zeges voor ‘The Hammer’. Eén wedstrijd eindigde in een gelijkspel, dit was tijdens de Premier League Darts 2012.

Programma World Matchplay Darts 2015 maandag 20 juli

Eerste ronde (20.00 uur – 24.00 uur)
Robert Thornton – Keegan Brown
Dave Chisnall – Jamie Caven
Phil Taylor – John Henderson
Raymond van Barneveld – Andy Hamilton

Price verrast Smith in eerste ronde World Matchplay Darts

De World Matchplay Darts 2015 zit er voor Michael Smith al na één wedstrijd op. ‘BullyBoy’ werd gisteren in de eerste ronde verrast door debutant Gerwyn Price uit Wales. De voormalig rugby-speler stapte met een 10-4 overwinning van het podium.

‘’Dit is een van de belangrijkste toernooien van het jaar en ik ben blij met deze overwinning’’, aldus Price. ‘’Op het WK Darts 2015 waren de scores goed, maar verloor ik door het missen van de dubbels. Vandaag was het precies andersom.’’

‘’Ik pakte vandaag mijn kansen en daardoor bleef ik in de wedstrijd. In de volgende ronde speel ik tegen Adrian Lewis en als ik scorend sterk ben en mijn dubbels raak dan weet ik dat ik in staat ben om die wedstrijd te winnen’’, vervolgde Price.

Uitslagen World Matchplay Darts 2015 zondag 19 juli

Andrew Gilding – Mervyn King 10-8
Ian White – Stephen Bunting 10-6
Jamie Lewis – Justin Pipe 10-7
Gerwyn Price – Michael Smith 10-4
Brendan Dolan – Vincent van der Voort 10-6
Mensur Suljovic – Terry Jenkins 11-9
Gary Anderson – Steve Beaton 10-4
James Wade – Kyle Anderson

Back To Top