Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma World Matchplay Darts 2015 LIVE: Van Gerwen – White

Michael van Gerwen World Matchplay Darts 2015

Programma World Matchplay Darts 2015. De eerste kwartfinales van de World Matchplay Darts 2015 worden vanavond gespeeld en een van de vier spelers van vanavond is Michael van Gerwen. De Brabander wist zich te kwalificeren voor de laatste acht door twee dagen terug eenvoudig van Lewis te winnen. Met 13-2 was hij te sterk voor de Welshman.

Vanavond speelt hij tegen Ian White, de keizer van de vloertoernooien, die de Australische Simon Whitlock wist te verslaan. The Wizard wist nog wel voor te komen maar zag uiteindelijk de Engelsman met 13-9 winnen. De andere kwartfinale van vanavond zal worden gespeeld tussen Peter Wright en Price. Zij beginnen met gooien om 20:00.

Uiteraard is Michael van Gerwen de grote favoriet van vanavond @ 1.08. Hij is de laatste Nederlander in het toernooi maar lijkt ook aan de makkelijke kant van het schema te zitten. Mocht hij vandaag winnen, komt hij namelijk in de halve finale uit tegen de winnaar van de wedstrijd Wright-Price. Aan de andere kant zitten namelijk nog darters als Dave Chisnall en Phil Taylor. Die kan Van Gerwen nu dus pas tegen komen mocht hij ook daadwerkelijk de finale bereiken.

Programma kwartfinales World Matchplay Darts woensdag 23 juli

Kwarfinales (20.00 uur – 24.00 uur)
Peter Wright – Gerwyn Price
Michael van Gerwen – Ian White

In de tweede rondes van gisteren kwamen er dus wel een aantal grote namen aan de beurt. Taylor, Chisnall en James Wade wisten alle drie hun favorietenstatus waar te maken en veroverden dus een plekje bij de laatste acht. Wie dat niet lukte, was Gary Anderson. Hij liet zich uit zijn spel halen door Mensur Suljovic en verloor uiteindelijk dan ook met 13-9. Dave Chisnall maakte het ook nog even spannend. Hij kwam met 6-3 achter tegen de jonge Keegan Brown maar wist de achterstand uiteindelijk toch nog om te draaien naar zijn voordeel.

Uitslagen World Matchplay Darts 2015 tweede ronde 22 juli

Phil Taylor – Andy Hamilton 13 – 6
Dave Chisnall – Keegan Brown 13 – 11
James Wade – Brendan Dolan 13 – 8
Gary Anderson – Mensur Suljovic 9 – 13

Back To Top