Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Uitslagen World Grand Prix 2015: Michael van Gerwen – Keegan Brown

Michael van Gerwen World Grand Prix 2016

PDC World Grand Prix. Michael van Gerwen komt op de openingsdag in actie tijdens de World Grand Prix 2015 in het Citywest Hotel te Dublin. De titelverdediger neemt het in de zesde partij van de avond op tegen Keegan Brown.

‘Mighty Mike’ schreef het ‘double-in double-out’ toernooi al twee keer op zijn naam en hoopt dit jaar zijn hattrick te pakken. ‘’Ik won dit toernooi twee keer en heb enorm veel zelfvertrouwen. Ik ga er alles aan doen om het dit jaar opnieuw te winnen’’, aldus Van Gerwen in de aanloop naar dit toernooi.

‘’Het wordt alleen niet makkelijk, want er doen enorm veel topspelers mee. Mijn finishes en dubbels lopen de laatste tijd gelukkig goed, dus daar kan ik een voordeel mee hebben. Phil en ik zijn op voorhand de grootste kanshebbers, dus we zien vanzelf hoe het toernooi zich vordert.’’

Adrian Lewis – Raymond van Barneveld World Grand Prix 2015

Raymond van Barneveld World Grand Prix 2015De 30-jarige Adrian Lewis is in de eerste ronde van de World Grand Prix gekoppeld aan Raymond van Barneveld. De runner up van 2010 en ‘Barney’ verschijnen omstreeks 23.00 uur Nederlandse tijd op het podium om hun partij af te werken.

‘’Barney is een fantastische speler en hoor eigenlijk in de top 8 van de wereld thuis’’, vertelde Lewis. ‘’Hij is de laatste maanden weer in zijn oude vorm, dus ik moet mijn beste spel laten zien. Het is een ‘double-in double-out’ toernooi, dus je weet vooraf dat alles kan gebeuren.’’

Klaasen en Van de Pas in actie

Naast Van Gerwen en Van Barneveld komen ook Jelle Klaasen en Benito van de Pas vandaag in actie tijdens de World Grand Prix. ‘Cobra’ speelt in de eerste ronde tegen Brendan Dolan en lijkt op voorhand de favoriet voor een plaats in de tweede ronde. Voor Van de Pas geldt dit niet, hij treft namelijk de sterk spelende Kim Huybrechts in de openingsronde.

Uitslagen World Grand Prix Darts zondag 4 oktober

William O’Connor 1-2 Jamie Lewis
Mark Webster 2-1 Stephen Bunting
Kim Huybrechts 2-1 Benito van de Pas
Michael Smith 2-1 Gerwyn Price
Peter Wright 1-2 Dave Chisnall
Michael van Gerwen 2-1 Keegan Brown
Adrian Lewis 2-0 Raymond van Barneveld
Jelle Klaasen 2-1 Brendan Dolan

Back To Top