Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma World Grand Prix 2015: Michael van Gerwen – Jamie Lewis

Michael van Gerwen World Grand Prix 2015

PDC World Grand Prix. Michael van Gerwen heeft nog altijd kans op het behalen van zijn felbegeerde hattrick in Dublin op de World Grand Prix. Voor een plaats bij de laatste vier moet de nummer één van de wereld af zien te rekenen met Jamie Lewis.

World Grand Prix 2015 live kijken? Bekijk hier de mogelijkheden.

‘Mighty Mike’ en Lewis stonden vier keer eerder tegenover elkaar op een toernooi. Telkens was het Van Gerwen die met een ruime overwinning het podium verliet. Ook voor ontmoeting wordt de Nederlander gezien als topfavoriet.

Klaasen ontmoet Webster in kwartfinale

Jelle Klaasen is de tweede Nederlander die zich kan plaatsen voor de halve finale van het World Grand Prix 2015. ‘Cobra’ neemt het in de derde partij van de avond op tegen Mark Webster, die in de vorige ronde Adrian Lewis versloeg.

De 30-jarige Klaasen was zelf in de tweede ronde te sterk voor Dave Chisnall. Dankzij deze zege staat de Nederlander voor de eerste keer in zijn carrière in de kwartfinale van dit PDC Major Event. De bookmakers verwachten bovendien dat dit niet het eindstation is en hebben Klaasen aangewezen als favoriet voor een plaats bij de laatste vier.

Van der Voort voorbij Jenkins en treft nu Suljovic

Vincent van der Voort World Grand Prix 2015Vincent van der Voort heeft zich gisteren dankzij een 3-0 overwinning geplaatst voor de laatste acht van de World Grand Prix. In de openingsset profiteerde hij van missers van Terry Jenkins en de tweede set won hij dankzij een fantastische 149 finish. Vervolgens kwam ‘The Dutch Destroyer’ niet meer in de problemen.

‘’Ik speelde minder goed dan in de eerste ronde, maar Terry maakte veel fouten en daar heb ik goed van geprofiteerd’’, aldus Van der Voort. ‘’Ik ben blij dat ik in de tweede set die 149 finish uitgooide, daardoor kwam ik op een comfortabele voorsprong.’’

Voor een plaats in de halve finale moet Van der Voort zien af te rekenen met Mensur Suljovic. ’’Mensur heeft tijdens dit toernooi al van twee topspelers gewonnen, dus ik moet mijn beste spel spelen tegen hem. Als ik goed speel zijn er zeker kansen voor een overwinning’’, vertelde Van der Voort.

Programma World Grand Prix donderdag 8 oktober

20.00 uur: Ian White – Robert Thornton
21.00 uur: Mensur Suljovic – Vincent van der Voort
22.00 uur: Mark Webster – Jelle Klaasen
23.00 uur: Michael van Gerwen – Jamie Lewis

Uitslagen World Grand Prix woensdag 7 oktober

Robert Thornton – Justin Pipe 3-0
Mensur Suljovic – Simon Whitlock 3-0
Vincent van der Voort – Terry Jenkins 3-0
Gary Anderson – Ian White 1-3

Win 2 kaarten voor het European Championship Darts

Wil jij live aanwezig zijn op de finaledag van het EK Darts 2015 in Hasselt? Doe dan mee met onze win actie en maak kans op 2 kaarten voor het European Championship Darts of bestel zelf je kaarten.

Back To Top