Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma World Grand Prix 2015 halve finales

Michael van Gerwen World Grand Prix 2015

World Grand Prix 2015. Michael van Gerwen is nog één overwinning verwijderd van een nieuwe finale tijdens de World Grand Prix 2015. In de halve finale gaat de nummer één van de wereld spelen tegen Mark Webster.

‘Mighty Mike’ bereikte de halve finale dankzij een 3-0 overwinning op Jamie Lewis. ‘’Het is fantastisch om weer in de halve finale te staan. Ik ben tevreden over mijn eigen spel, al was de openingsleg dramatisch. Ik heb veel zin in de halve finale tegen Mark, maar ik weet dat ik de grote favoriet ben.’’

World Grand Prix 2015 live kijken? Bekijk hier de mogelijkheden.

De linkshandige Webster rekende in de kwartfinale na een spannend gevecht af met Jelle Klaasen. ‘’Ik speelde erg solide en ben daar erg blij mee. Bij een 2-0 voorsprong in sets begon ik problemen te krijgen met het openen, maar dat is ook het mooie van de PDC. Een wedstrijd kan altijd nog alle kanten op gaan’’, vertelde Webster.

De bookmakers verwachten dat Van Gerwen de finale gaat bereiken in het Citywest Hotel in Dublin. De 26-jarige Nederlander speelde vier keer eerder een officiële wedstrijd tegen Webster en stapte drie keer als winnaar van het podium af. De enige overwinning van ‘Spider’ dateert uit 2008, toen hij Van Gerwen versloeg op de Grand Slam of Darts.

Programma World Grand Prix vrijdag 9 oktober

Halve finales
20.10 uur: Robert Thornton – Mensur Suljovic
22.00 uur: Michael van Gerwen – Mark Webster

Bekijk hier het programma van de BDO World Masters 2015

Van der Voort onnodig onderuit tegen Suljovic

Vincent van der Voort World Grand Prix 2015Vincent van der Voort heeft zijn fantastische overwinningen op Phil Taylor en Terry Jenkins geen passend vervolg kunnen geven. Ondanks een goed begin ging ‘The Dutch Destroyer’ met 3-1 onderuit tegen Mensur Suljovic.

Na het winnen van de openingsset liet de Nederlander maar liefst twaalf pijlen onbenut om op een riante 2-0 voorsprong in sets te komen. Suljovic ontsnapte en trok de partij vervolgens met 3-1 naar zich toe.

Via zijn Twitter-account bedankte Van der Voort zijn fans voor de support tijdens het World Grand Prix en liet hij weten teleurgesteld te zijn in zichzelf.

Uitslagen World Grand Prix donderdag 8 oktober

Robert Thornton – Ian White 3-2
Mensur Suljovic – Vincent van der Voort 3-1
Mark Webster – Jelle Klaasen 3-2
Michael van Gerwen – Jamie Lewis 3-0

Win 2 kaarten voor het European Championship Darts

Wil jij live aanwezig zijn op de finaledag van het EK Darts 2015 in Hasselt? Doe dan mee met onze win actie en maak kans op 2 kaarten voor het European Championship Darts of bestel zelf je kaarten.

Back To Top