Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Phil Taylor en Mensur Suljovic in 3e ronde WK Darts vandaag

Wedden WK Darts programma vandaag Phil Taylor en Mensur Suljovic bookmakers Getty

WK Darts 2018. Michael van Gerwen heeft zich gisteren geplaatst voor de kwartfinale na een zege op Gerwyn Price. Ook Raymond van Barneveld heeft de laatste acht bereikt door een overwinning op Vincent van der Voort. Jamie Lewis zorgde voor een geweldige verrassing door de als tweede geplaatste Peter Wright naar huis te sturen.

Van Gerwen beleefde gisteren benauwde momenten tegen Gerwyn Price. Mighty Mike pakte de eerste twee sets, maar in de derde set raakte de Welshman op drift en pakte zeven legs op rij. Price miste vervolgens tot vijf keer toe zijn kans om op gelijke voet te komen – Van Gerwen profiteerde en ging eroverheen voor de 4-2 overwinning.

Raymond van Barneveld versloeg Vincent van der Voort met 4-1. Van der Voort startte sterk met een 156-finish, leek het Barney erg moeilijk te gaan maken, maar kon de set niet binnenhalen. De tweede set ging wel naar de man uit Purmerend die sterk bleef spelen maar fouten maakte met zijn dubbels. Van Barneveld speelt in de kwartfinale tegen Michael van Gerwen.

WK Darts vandaag

Voorspellingen WK Darts vandaag GettyVanmiddag en vanavond staan er elk drie wedstrijden op het programma. De Oostenrijkse Mensur Suljovic versus de Belg Dimitri Van den Bergh wordt de moeite waard, zeker nu Suljovic na de uitschakeling van Wright en eerder al Darryl Gurney tot de topfavorieten is gaan behoren.

In de avond speelt Phil Taylor tegen Keegan Brown in zijn jacht naar een laatste wereldtitel. Brown was wereldkampioen bij de jeugd in 2014 en staat momenteel 58ste op de PDC Order of Merit. Het is zijn derde keer op het WK Darts, nadat hij zich afgelopen jaar niet wist te plaatsen. In zijn korte carrière speelde hij vier keer eerder tegen Taylor en won en verloor twee keer van ‘The Power’ – hoewel de laatste keer dat ze elkaar tegenkwamen in 2014 was.

Voorspellingen darten donderdag

Een gokje wagen? Keegan staat een goed toernooi te spelen, maar tegen Taylor spelen zal niet eenvoudig zijn. Taylor wil heel graag nog één keer een WK winnen maar kijkt ook enorm uit naar zijn ‘pensioen’ en speelt daardoor heel ongedwongen. De odds voor Taylor zijn 1.06 tegen 10.00 voor Brown.

Mensur Suljovic is favoriet met 1.50 tegen Dimitri Van den Bergh (2.60) De kans dat de Oostenrijker de kwartfinale haalt is daarmee groot, maar voor de wereldtitel worden zijn kansen ondanks de uitschakeling van o.a. Adrian Lewis, Peter Wright en Darryl Gurney nog altijd met 41.00 ingeschat.

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green

Programma WK Darts vandaag

volledig: speelschema WK Darts 2018
Middag (13.30 uur)
Toni Alcinas – Darren Webster
Mensur Suljovic – Dimitri Van den Bergh
John Henderson – Rob Cross

Avond (20.00 uur)
Jamie Lewis – James Richardson
Phil Taylor – Keegan Brown
Gary Anderson – Steve West

Lees ook: live streaming darts kijken

Back To Top