Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma WK Darts: dinsdagavond Barney, Van Gerwen én Taylor

Players Championship Super Series van start met Barney

De eerste week van het WK Darts 2017 in Ally Pally zit er op en de darters die nog in het toernooi zitten hebben nu drie dagen rust vanwege kerst. Dinsdag wordt het toernooi hervat met tweede ronde partijen.

De PDC pakt die dag meteen groots uit met op het darts programma: Raymond van Barneveld, Phil Taylor en Michael van Gerwen in de avondsessie. Een avond om voor thuis te blijven. Wat kunnen we de komende week verwachten en kunnen we profiteren van mooie voorspellingen en weddenschappen bij de bookmaker?

Tweede ronde WK Darts 2017

Tot nu toe hebben we nog geen echte verrassingen meegemaakt. Alle toppers hebben de eerste ronde overleefd en dat betekent dat er mooie wedstrijden op het WK speelschema staan volgende week. Als Barney bijvoorbeeld zijn tweede ronde partij van Norris wint, wat we wel mogen verwachten, hebben we meteen al een kraker in de derde ronde tussen Adrian Lewis en Raymond van Barneveld. Hoe dan ook, Raymond moet maandag nog wel even de taaie Alan Norris van zich af zetten.

Benito van de Pas mocht gisteren al zijn tweede ronde afleggen waar hij Terry Jenkins na een ongelofelijk spannende wedstrijd wist te verslaan. Van de Pas overleefde zelfs een match-dart en wist uiteindelijk met 4-3 te winnen in de allesbeslissende set. Pijnlijk voor Jenkins want dit kan wel eens zijn laatste WK Darts zijn geweest.

Laatste WK Vincent van der Voort

Gek genoeg kwamen deze woorden ook uit de mond van Vincent van der Voort, die na zijn verloren partij in een interview aangaf dat het weleens over kan zijn met zijn dart carrière. Van der Voort verloor zijn eerste ronde partij van de Duitser Max Hopp en dat had eigenlijk vooral te maken met zijn rugblessure, die al een lange tijd parten speelt.

Vincent gaf aan heel lang getraind te hebben om alsnog ‘fatsoenlijk’ aan de start te komen met zijn rug, maar dat het tijdens de wedstrijd opnieuw misging. De Dutch Destroyer heeft er te veel last van waardoor hij zelfs zijn gooi technieken moet wijzigen tijdens een wedstrijd. Dat werkt natuurlijk niet en dus gaf Van der Voort tijdens het interview na de wedstrijd aan dat hij overweegt het darten op te geven. Vervelend om te horen. Van der Voort is een uitstekende darter en als zijn rug meewerkt kan hij nog veel grote prestaties neerzetten.

Benito van de Pas WK Darts

Maar goed, we waren bij Benito van de Pas gebleven, die dus op fantastische wijze Terry Jenkins versloeg. Benito moet nu in de derde ronde tegen, jawel, wereldkampioen Gary Anderson. Een ongelofelijk lastige loting voor Van de Pas. Maar niets is onmogelijk, en ik denk dat Van Gerwen stiekem ook hoopt dat zijn landgenoot een leuke verassing neerzet.

Maandag staat er dus een prachtig darts programma op de planning, laten we kijken of er ook mooie wed-opties bijzitten!

Wedden WK Darts 2017

Van Barneveld speelde zijn eerste ronde wedstrijd tegen Green heel overtuigend, zowel op de triples als op de doubles. Maandag tegen Norris verwachten wij hetzelfde scenario. Barney -2.5 set handicap op een quotering van 2.10 bij bookmaker 888Sport is een goeie optie. Hij mag dan een setje weggeven, maar niet meer dan dat.

In de middagsessie komen we een echte kraker tegen tussen Thornton en Gurney. Gurney staat de laatste maanden uitstekend te gooien en heeft ontzettend veel potentie. Hij is daarom ook favoriet bij de bookmakers, maar toch gaan wij hier voor Thornton. De quotering 2.32 ziet er heerlijk uit. Thornton heeft toch echt meer ervaring en is ook beter op de dubbels, wat wel eens het verschil zou kunnen maken.

Meer voorspellingen vind je op de pagina wedden op darts.

Back To Top