Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma WK Darts 2016 live: Raymond van Barneveld – Adrian Lewis

Raymond van Barneveld - Adrian Lewis WK Darts 2016

PDC WK Darts 2016. Raymond van Barneveld staat voor de derde keer in vier jaar in de halve finale. Om de finale te halen moet hij de sterke Adrian Lewis verslaan.

Live WK Darts 2016 kijken? Bekijk hier de mogelijkheden!

Een eerste volledig Nederlandse finale op het PDC WK Darts is nog steeds mogelijk. Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen moeten dan wel eerst hun halve finale overleven. Van Barneveld overleefde al twee thrillers van partijen. En nu moet hij de wereldkampioen van 2011 en 2012 Adrian Lewis verslaan, de Engelsman die in topvorm is.

WK Darts 2016: Raymond van Barneveld – Adrian Lewis

Het lijkt wel het scenario van een jongensboek of sportfilm. Raymond van Barneveld is na grote successen in het verleden op zoek naar nog een keer dat grote succes. En op weg daar naartoe speelt hij erg spannende wedstrijden. Zo versloeg hij Michael van Gerwen in een knaller van een wedstrijd en gisteren moest hij een 3-0 achterstand in sets ombuigen tot winst tegen Michael Smith.
888-darts-odds-02-01-2016

Van Barneveld,@2.40 bij 888sport, was bijna sprakeloos en vechtlustig na zijn zege. “Wie weet hoeveel moois dit weekend nog kan brengen. Ik blijf in ieder geval vechten. Voor mezelf, voor mijn familie en voor heel Nederland”, aldus de kersverse opa van Mason. En dat vechten is nodig, want tegen Adrian Lewis zal het waarschijnlijk nog een tandje omhoog moeten.

Want Lewis,@1.54 bij 888sport, maakt nog meer indruk dan Barney op dit WK. Jackpot liet tegen Peter Wright gisteren pas zijn eerste sets liggen (5-2), maar gooide bijvoorbeeld ook 102,51 gemiddeld. Hij heeft ook groot vertrouwen in zichzelf. “Ik heb geen Michael van Gerwen of Phil Taylor uitgeschakeld, maar je kan alleen degene verslaan tegen wie je speelt. En mijn tegenstander moet erg sterk zijn om mij te verslaan. Barney speelt erg goed, dus ik zal ook op mijn best moeten zijn.”

Programma WK Darts 2016 zaterdag 2 januari

Halve finales vanaf:
21.00 uur: Raymond van Barneveld – Adrian Lewis 3-6
23.00 uur: Gary Anderson – Jelle Klaasen 6-0

Bekijk hier het volledige speelschema en uitslagen WK Darts 2016

Back To Top