Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Winmau World Masters 2015: Thomas Junghans – Wesley Harms

Wesley Harms Winmau World Masters 2015

Winmau World Masters 2015. Bij de heren hebben vijf Nederlanders een plek bij de laatste 32 behaald. Wesley Harms, Danny Noppert, Willem Mandigers, Jeffrey de Graaf en Richard Veenstra zijn door. Bij de dames wist alleen Aileen de Graaf een plaats te veroveren bij de laatste acht.

Wesley Harms is de eerste Nederlander die vandaag op het podium staat en hij speelt tegen de Zwitser Thomas Junghans. Danny Noppert treft een lastige opponent in Gary Robson, de nummer twaalf op de BDO-ranglijst. Willem Mandigers heeft het hopelijk iets makkelijke tegen de relatief onbekende Mark McGeeney die inmiddels al wel elfde staat op die ranglijst van de BDO.

Behalve vijf Nederlanders zijn er ook twee Belgen door naar de laatste 32 en beide treffen een Nederlander: Sven Verdonck neemt het op tegen Jeffrey de Graaf (de huidige nummer 3 van de BDO) terwijl Richard Veenstra de nummer acht van de BDO treft, en dat is niemand minder dan Geert De Vos.

Aileen de Graaf naar kwartfinale Winmau World Masters

Behalve Aileen de Graaf zijn bij de dames ook Deta Hedman, Claire Brookin, Anastasia Dobromyslova, Lisa Ashton, Mayumi Ouchi, Akari Oshiro en Fallon Sherrock door naar de laatste acht. De graaf behaalde haar plek in de kwartfinale na overwinningen op de Engelse Josie Paterson en Tina Neylon, de Australische Lorraine Burn en de Noord-Ierse Jackie O’Neill.

Bij de jeugd waren er ook Nederlandse successen. Bij de jongens behaalde Justin van Tergouw de finale nadat hij in de halve finale de eveneens Nederlandse Job ten Heuvel versloeg. In de finale treft hij de Engelse Joshua Richardson. Bij de meisjes greep Kyana Frauenfelder opnieuw net naast de finale, wat haar de voorgaande twee jaren ook al overkwam. De Schotse Rebecca Graham was te sterk voor haar en zij speelt in de finale voor de meisjes tegen de Engelse Danielle Ashton.

De jeugdfinales worden straks om 12.00 uur onze tijd gespeeld waarna de mannen het podium mogen betreden om uit te maken wie er doorgaan naar de laatste zestien

Programma Winmau World Masters 2015

Vrijdag 9 oktober (Nederlandse tijden)
12.00 uur: Finales jeugd en prijsuitreiking
12.30 uur: Darius Labanauskas – Jim Williams
13.00 uur: Allan Edwards – Jamie Hughes
14.30 uur: Thomas Junghans – Wesley Harms
15.00 uur: Danny Noppert – Gary Robson
15.30 uur: Willem Mandigers – Mark McGeeney
16.00 uur: John Norman – Glen Durrant
16.30 uur: Kyle McKinstry – Darryl Fitton
17.00 uur: James Hurrell – Martin Phillips
17.30 uur: Sven Verdonck – Jeffrey de Graaf
18.00 uur: Brian Dawson – Pip Blackwell
18.30 uur: Krzysztof Ratajski – Ross Montgomery
19.00 uur: David Concannon – Martin Adams
19.30 uur: Johan Engström – Madars Razma
20.00 uur: Larry Butler – Scott Mitchell
20.30 uur: Richard Veenstra – Geert De Vos
21.00 uur: Cody Harris – Scott Waites

Back To Top