Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Unibet Darts Masters 2016: Michael van Gerwen – Phil Taylor

Phil Taylor - Gary Anderson Premier League of Darts live

Unibet Darts Masters 2016. De oude meester tegen de jonge kampioen. Zo valt een topduel tussen Phil Taylor en Michael van Gerwen zeker te noemen.

De Unibet Darts Masters 2016 live kijken? Bekijk hier de mogelijkheden!

Op papier lijkt het al de finale te zijn. Michael van Gerwen begint als favoriet aan het duel, maar Phil Taylor is nog zeker niet versleten. Met een overwinning kan The Power bewijzen dat hij nog steeds wereldtop is. Van Gerwen wil als eerste darter ooit twee keer The Masters winnen. Iets wat Phil Taylor en James Wade overigens ook nog kunnen.

Unibet Darts Masters 2016: Michael van Gerwen – Phil Taylor

Tot nu toe loopt de Unibet Masters als een zonnetje voor Michael van Gerwen, nog steeds de onbetwiste nummer 1 van de PDC. Hij wervelde langs Stephen Bunting met 10-1 en een gemiddelde van 112.20 (!) en liet ook geen spaan heel van Michael Smith: 10-3. Tegen Phil Taylor wordt het vermoedelijk lang niet zo simpel.

Want Phil Taylor,@4.00 bij 888sport, speelt erg sterk op deze Unibet Masters in Milton
Keynes. The Power, winnaar van de eerste editie in 2013, gooit gemiddeld ruim boven de 100 per drie pijlen. Tegen Peter Wright toonde hij vandaag ook dat hij topduels kan winnen. In een Michael van Gerwen Unibet Darts Masters 2016bloedstollend duel met gemiddeldes van ruim 104 voor beide darters produceerde hij in de beslissende leg twee 180’s, waarmee hij de basis legde voor zijn zege.

Bekijk hier het volledige speelschema en uitslagen van de Unibet Darts Masters 2016

Michael van Gerwen,@1.25 bij 888sport, moet natuurlijk aangemerkt worden als favoriet voor deze partij. Want als Mighty Mike op dreef is, wat hij zeker is op dit toernooi, is hij bijna onmogelijk te stuiten. Bovendien kan Van Gerwen buigen op een reeks van vier overwinningen op rij op Phil Taylor, allemaal vorig jaar, met als laatste de 16-13 zege in de finale van de Grand Slam of Darts afgelopen november.

Programma Unibet Darts Masters 2016

Zondag 31 januari halve finales
20.00 Dave Chisnall (10) – James Wade (6)
21.00 Michael van Gerwen (1) – Phil Taylor (5)

Back To Top