Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma UK Open 2017: Peter Wright topfavoriet

Peter Wright - Jeffrey de Zwaan op WK Darts programma vandaag

UK Open 2017. Raymond van Barneveld en Peter Wright spelen vanmiddag tegen elkaar in de kwartfinale van de UK Open. Ook Kim Huybrechts heeft de laatste acht bereikt en treft Alan Norris.

Na twee dagen spelen in het multiboard-toernooi in het Butlins Minehead Resort, zijn er nog acht spelers over, waaronder Raymond van Barneveld en Kim Huybrechts. Ook Alan Norris, Ian White, Gerwyn Price,
Simon Whitlock, Daryl Gurney en Peter Wright hebben de kwartfinales bereikt.

Peter Wright topfavoriet UK Open 2017

Titelverdediger Michael van Gerwen, die de UK Open de laatste twee jaar won, is er niet bij vanwege een rugblessure. Dat biedt goede kansen voor Peter Wright die de afgelopen jaar tweede werd na een verloren finale tegen Van Gerwen. Snakebite begon aan het toernooi na een daverende overwinning op Adrian Lewis in de Premier League in Exeter afgelopen donderdag, waarbij hij het absurd hoge gemiddelde van 119.50 haalde. In afwezigheid van MvG, is Wright dan ook de topfavoriet voor de titel.

Peter Wright kan vanavond dus zijn allereerste televisietoernooi winnen. Maar dan zal hij wel eerst langs Raymond van Barneveld moeten komen in de kwartfinales. Wright is de nummer drie van de wereld en Barney de nummer tien. Zij zijn ook de enige twee spelers uit de toptien van de PDC Order of Merit die de laatste dag van de UK open hebben gehaald. Van Barneveld won de UK Open in 2006 en 2007.

Peter Wright – Raymond van Barneveld

Wright behaalde een overwinning op Dave Chisnall in zijn vierde-rondepartij en vervolgens versloeg hij Rob Cross met 10-6. Barney won eerder op de zaterdag van Ron Meulenkamp met 10-3 en ‘s avonds speelde hij tegen Alan Tabern in een bloedstollende partij waarin Tabern met 7-6 eerder nog de leiding had, maar kon uiteindelijk met 10-7 zijn plek bij de laatste acht claimen.

Ook Kim Huybrechts beleefde een wonderbaarlijke wederopstanding door van een 5-1 achterstand tegen Joe Cullen terug te komen en een decider-leg af te dwingen die hij ook won. The Hurricane speelt vandaag tegen Alan ‘Chuck’ Norris. De Engelsman bereikte de kwart finales na overwinningen op Benito van de Pas en Michael Smith.

Wedden op UK Open 2017

Peter Wright is de favoriet om de UK Open te winnen. Snakebite noteert 2.10 voor de titel bij 888sport. Van Barneveld noteert 4.50 en Huybrechts 11.00. Maar Wright moet dan eerst van Van Barneveld winnen bij de laatste acht. Daarvoor noteert hij 1.44, terwijl Barney 2.75 heeft staan. Voor een negendarter in de partij van Huybrechts tegen Norris worden odds van 41.00 genoteerd door 888sport.

Kwartfinales UK Open Darts 2017

Zondag 5 maart vanaf 13.45
Kim Huybrechts – Alan Norris
Ian White – Gerwyn Price
Simon Whitlock – Daryl Gurney
Peter Wright – Raymond van Barneveld
Best of 19 legs

De loting voor de Halve Finales wordt verricht na het spelen van de kwartfinales..

Avondprogramma, vanaf 20.00 uur:
Halve Finales
Best of 21 legs

Finale
Best of 21 legs

Back To Top