Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Tokyo Darts Masters 2016: Michael van Gerwen – Masumi Chino

Programma Perth Darts Masters 2016: Michael van Gerwen Getty

Darten – Tokyo Darts Masters 2016. Woensdag 6 april is de eerste speeldag van de Tokyo Darts Masters 2016, die afgewerkt wordt in de Yoyogi Olympic Hall. Michael van Gerwen, de te kloppen man op dit moment, speelt in de eerste ronde tegen Masumi Chino.

Naast Van Gerwen is Raymond van Barneveld de tweede Nederlander die in actie komt op dit PDC event. ‘Barney’ gaat spelen tegen Keita Ono, die dit jaar al ervaring op heeft kunnen toen op het hoogste niveau. Ono kwam namelijk als qualifier in actie tijdens het WK Darts 2016 en daarnaast maakte hij zijn opwachting tijdens de World Cup of Darts 2016.

Taylor treft ervaren Maramatsu

Phil Taylor lijkt het op papier het zwaarst getroffen te hebben in de openingsronde van de Tokyo Darts Masters. De zestienvoudig wereldkampioen is namelijk gekoppeld aan Haruki Muramatsu, een van de beste Japanse darters van dit moment.

Toch is ‘the Power’ verheugd met het feit dat er ook in deze landen PDC-toernooien worden georganiseerd. ‘’Het niveau van de dartsport is erg aan het groeien’’, aldus Taylor. ‘’We kunnen ons niet meer veroorloven om op halve kracht te spelen en moeten zorgen dat we iedere keer weer het beste in onszelf naar boven halen.’’

Wedden op Tokyo Darts Masters 2016

Bookmaker 888sport verwacht dat Van Gerwen @2.10 het tweedaags toernooi op zijn naam gaat schrijven. Gezien zijn huidige vorm is dit natuurlijk geen verrassing. Daarnaast is ook het korte wedstrijdformat in zijn voordeel, aangezien ‘MvG’ een speler is die sterk uit de startblokken kan komen. Andere favorieten in Tokyo zijn Anderson @4.50 en Taylor @5.50. Van Van Barneveld @26.00 wordt niet verwacht dat hij aanspraak gaat maken op de titel in Tokyo.

Programma Tokyo Darts Masters 2016 woensdag 6 juli

Vanwege het tijdsverschil beginnen de wedstrijden in Tokyo om 11.00 uur Nederlandse tijd. Het speelschema van de eerste ronde is hieronder te bekijken:

11.00 uur: Dave Chisnall – Shintaro Inoue
11.20 uur: Raymond van Barneveld – Keita Ono
11.40 uur: Peter Wright – Chikara Fujimori
12.00 uur: Phil Taylor – Haruki Muramatsu
12.20 uur: Adrian Lewis – Tsuneki Zaha
12.40 uur: James Wade – Masahiro Hiraga
13.00 uur: Michael van Gerwen – Masumi Chino
13.20 uur: Gary Anderson – Seigo Asada

Toernooibracket Tokyo Darts Masters 2016

Gary Anderson – Seigo Asada
Raymond van Barneveld – Keita Ono
Adrian Lewis – Tsuneki Zaha
Peter Wright – Chikara Fujimori
Michael van Gerwen – Masumi Chino
Dave Chisnall – Shintaro Inoue
James Wade – Masahiro Hiraga
Phil Taylor – Haruki Muramatsu

Back To Top