Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Live Premier League Darts: Michael van Gerwen – Phil Taylor

Michael van Gerwen Premier League Darts 6

Premier League Darts 2015. Michael van Gerwen en Phil Taylor spelen donderdag 12 maart hun eerste onderlinge wedstrijd van dit jaar op de Premier League Darts. Deze wedstrijd begint om 21.45 uur in een uitverkochte Capital FM Arena in Nottingham.

Kijk hier live naar de Premier League Darts wedstrijden!! 

Van Gerwen won zijn eerste drie wedstrijden in de Premier League Darts, maar speelde de laatste twee wedstrijden gelijk tegen Gary Anderson en Peter Wright. Afgelopen weekend stonden ‘Mighty Mike’ en Wright ook tegenover elkaar, toen wist de Nederlander wel te winnen en dit leverde hem de UK Open 2015 titel op.

Van Gerwen vol vertrouwen op Premier League Darts

‘’Phil is de beste darter aller tijden en we spelen altijd geweldige wedstrijden tegen elkaar’’, aldus Van Gerwen tegen een verslaggever van de PDC. ‘’Ik heb in deze editie van de Premier League nog geen wedstrijd verloren, maar dit gaat een echte kraker worden. Afgelopen zondag won ik nog het UK Open Darts 2015, dus ik heb veel vertrouwen in mijn eigen spel.’’

‘The Power’ is de huidige nummer drie van de ranglijst en bleef ongeslagen in de laatste vier wedstrijden. Afgelopen weekend verloor de nummer twee van de wereld al in de kwartfinale van het UK Open. Toch heeft hij vertrouwen in zijn spel en hoopt hij het ‘MvG’ moeilijk te gaan maken.

‘’Michael is bezig aan een geweldig jaar en speelt fantastisch, maar ik speel ook sterk de laatste weken en zal er alles aan gaan doen om te winnen. Hij heeft mijn nummer één positie en WK-titel al eens afgepakt, dus deze wedstrijd wordt voor mij’’, aldus Taylor.

Kim Huybrechts – Peter Wright Premier League Darts

Kim Huybrechts won vorige week zijn eerste wedstrijd in deze Premier League 2015. De Belg rekende op knappe wijze af met Raymond van Barneveld. Hij miste dubbel 12 voor een 9-darter, maar gooide wel een 170 finish. Vanavond staat hij tegenover ‘Snakebite’.

‘’Ik ben erg blij met mijn vorm in de laatste weken, zelfs toen ik van Dave Chisnall verloor met een gemiddelde van 107. Normaal gesproken pak je wel sneller punten tegen deze toppers als je gemiddelde boven de 105 ligt’’, vertelde Huybrechts.

Uitslagen Premier League Darts 6

Donderdag 12 maart
20.10 uur: Dave Chisnall – Stephen Bunting (3-7)
21.00 uur: Raymond van Barneveld – James Wade (3-7)
21.45 uur: Michael van Gerwen – Phil Taylor (7-3)
22.20 uur: Gary Anderson – Adrian Lewis (7-1)
22.45 uur: Kim Huybrechts – Peter Wright (5-7)

Back To Top