Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Live Premier League Darts kijken: Phil Taylor – Peter Wright

Peter Wright Premier League Darts 2015

Programma Premier League Darts. Koploper Michael van Gerwen neemt het in de vierde speelronde van de Betway Premier League Darts 2015 op tegen Adrian Lewis. Deze partij staat om 21.30 uur gepland in de Odyssey Arena in Belfast.

Kijk hier live naar de wedstrijd Phil Taylor – Peter Wright  op de Premier League Darts!!

‘Mighty Mike’ is de enige speler die zijn eerste drie wedstrijden wist te winnen. De Nederlander was te sterk voor Kim Huybrechts, Stephen Bunting en vorige week won hij van wereldkampioen Gary Anderson. Van Gerwen is dankzij deze zeges met zes punten koploper en wordt op één punt gevolgd door Dave Chisnall.

‘’Ik zit goed in mijn vel en hoop mijn grote vorm nog lang vast te houden’’, aldus Van Gerwen. ‘’Vorige week speelde ik niet op de top van mijn kunnen, maar ik won toch van Gary. Die overwinning heeft me veel vertrouwen gegeven.’’

Lees ook: Win het gesigneerde t-shirt van Gary Anderson!

Michael van Gerwen kijkt uit naar wedstrijd tegen Lewis op de Premier League Darts

Vanavond staat de Nederlander tegenover ‘Jackpot’, de huidige nummer zes van de ranglijst. Van Gerwen zal met veel vertrouwen uitkijken naar deze wedstrijd, want de laatste vijf ontmoetingen tegen Adrian Lewis werden gewonnen door ‘MvG’.

‘’Adrian is een geweldige darter en het zijn altijd spannende wedstrijden als ik tegen hem speel, dus het is logisch dat ik uitkijk naar onze partij. Ik ben ook blij om weer terug te zijn in dit stadion, want ik heb het altijd goed naar mijn zin in Belfast’’, vertelde de huidige nummer één van de wereld.

Phil Taylor treft hekkensluiter Peter Wright

Phil Taylor speelt zijn vierde wedstrijd in de Betway Premier League Darts tegen Peter Wright, de nummer laatst van de competitie. ‘The Power’ en ‘Snakebite’ sluiten de avond af en worden om 23.00 uur op het podium verwacht.

‘’Hij zal deze wedstrijd veel onder druk staan, maar dat hebben alle spelers in deze competitie. Ik speel de laatste weken weer mijn beste darts en het zal niet lang meer duren voor ik de koploper ben van de Premier League’’, blikte een zelfverzekerde Taylor vooruit.

Programma Premier League Darts

donderdag 26 februari
20.15 uur: Kim Huybrechts – Dave Chisnall
20.45 uur: Gary Anderson – James Wade
21.30 uur: Michael van Gerwen – Adrian Lewis
22.15 uur: Raymond van Barneveld – Stephen Bunting
23.00 uur: Phil Taylor – Peter Wright

Lees ook: UK Open Darts loting: dertien Nederlanders op UK Open

Back To Top