Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Perth Darts Masters 2016: Michael van Gerwen – Kyle Anderson

Programma Perth Darts Masters 2016: Michael van Gerwen Getty

Perth Darts Masters 2016. Vandaag, donderdag 25 augustus, gaat de Perth Darts Masters 2016 van start. In de eerste ronde komen twee Nederlanders in actie: Michael van Gerwen (om 15.00 uur Nederlandse tijd) en Raymond van Barneveld (om 15.30 uur Nederlandse tijd).

Michael van Gerwen – Kyle Anderson

Topseed Michael van Gerwen is in de openingsronde van de Perth Darts Masters gekoppeld aan Kyle Anderson. Voor ‘Mighty Mike’ is het zijn eerste officiële wedstrijd sinds zijn nederlaag van vorige week in de finale van de Sydney Darts Masters.
Eén week geleden stonden Van Gerwen en Anderson ook nog tegenover elkaar. Toen was het de Nederlander die na een 5-5 tussenstand doorstoomden naar een 10-6 overwinning. De mooie finishes kwamen wel op naam van de Australiër, die maar liefst twee keer een 160 check-out wist te produceren. ‘MvG’ leidt in totaal met 4-1 in onderlinge ontmoetingen tegen Anderson.

Raymond van Barneveld – Simon Whitlock

Gezien het deelnemersveld van de Australische spelers heeft Raymond van Barneveld op papier de zwaarste loting. De voormalig wereldkampioen gaat namelijk spelen tegen Simon Whitlock, één van de bekendste en sterkste darters uit Australië.
‘Barney’ en Whitlock stonden zeventien keer eerder tegenover elkaar en opvallend genoeg zijn de overwinningen netjes verdeeld. Beide spelers wonnen acht keer en één keer eindigde een ontmoeting in een gelijkspel. Van Barneveld lijkt in mentaal opzicht wel licht in het voordeel, aangezien hij de laatste drie confrontaties wist te winnen.

Wedden op Perth Darts Masters 2016

Programma Perth Darts Masters 2016 vandaag

Donderdag 25 augustus (tijdens in Nederlandse tijd)
12.00 uur: James Wade – Rob Szabo
12.30 uur: Dave Chisnall – Koha Kokiri
13.00 uur: Peter Wright – Adam Rowe
13.30 uur: Adrian Lewis – David Platt
14.00 uur: Phil Taylor – Corey Cadby
14.30 uur: Gary Anderson – Kim Lewis
15.00 uur: Michael van Gerwen – Kyle Anderson
15.30 uur: Raymond van Barneveld – Simon Whitlock

Back To Top