Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Perth Darts Masters 2016: Michael van Gerwen – James Wade

Michael van Gerwen - kwarfinale perth darts masters 2016

Perth Darts Masters 2016. Vrijdag strijdt Michael van Gerwen bij de Perth Darts Masters tegen James Wade. De dag wordt om 12:00 uur (NL tijd) geopend door Adrian Lewis versus Raymond van Barneveld.

Phil Taylor uitgeschakeld op Perth Darts Masters

Op de openingsdag van dit toernooi in Australië vond er een daverende shock plaats. Phil Taylor werd uitgeschakeld door Corey Cadby, een pas 21-jarige darter die tot nu toe alleen in eigen land furore heeft gemaakt. Cadby won dit jaar zeven toernooien binnen het DPA Australian Grand Prix circuit.

Het was pas het tweede tv-toernooi ooit voor Cadby. Plankenkoorts of zenuwtrekjes traden niet op. Afgelopen week, in Sydney, was Taylor nog te sterk voor de jongeling. Taylor is op Australisch grondgebied sowieso te sterk voor iedereen, want de 16-voudig wereldkampioen. Vanaf 2-2 liep hij uit naar 2-6 winst.

Adrian Lewis – Raymond van Barneveld

Van Barneveld was in de slotpartij van donderdag niet in heel beste doen, maar zoals voorspeld op deze site was Simon Whitlock nog hulpelozer. Barney kwam tot een gemiddelde van 92, normaliter te laag om een topper als The Wizard te verontrusten. Maar de Australiër is al een jaar of twee niet in normale doen en bleef steken op een moyenne van 89. Dankzij goed uitgooien (zes uit elf) won Barney met 6-2.

Adrian Lewis versloeg David Platt met 6-3 en deed dat met een gemiddelde van 91. Er lijken dus kansen te liggen voor Van Barneveld, al werd Lewis’ gemiddelde gedrukt door maar weinig kansen voor een checkout te pakken (zes uit twintig). Daar komt bij dat Van Barneveld nooit heel veel lol lijkt te beleven aan dit soort exotische toernooien.

Michael van Gerwen – James Wade

Van Gerwen deed tegen Kyle Anderson wat hij moest doen en won met 6-4 en een gemiddelde van 94. Wade, die nog maar net is hersteld van koorts, had geen genade voor Rob Szabo en verpulverde hem met 6-0. Eerder dit jaar won Wade van Mighty Mike bij de Auckland Masters, dat net als Perth onderdeel is van de World Series of Darts.

Wedden op Perth Darts Masters 2016

Programma kwartfinale Perth Darts Masters

  • Adrian Lewis – Raymond van Barneveld
  • Michael van Gerwen – James Wade
  • Gary Anderson – Dave Chisnall
  • Corey Cadby – Peter Wright
Back To Top