Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Lakeside WK Darts 2016: Scott Mitchell – Richard Veenstra

Scott Mitchell - Richard Veenstra Lakeside WK Darts 2016

Lakeside WK Darts 2016. Er zijn slechtere debutanten geweest dan Richard Veenstra op Lakeside. Sterker nog, Veenstra heeft een degelijke kans om zelfs de halve finale te halen.

Live WK Darts 2016 kijken? Bekijk hier de mogelijkheden!

Bijna lag Richard Veenstra er in de eerste ronde uit tegen Jeffrey de Graaf. Maar hij overleefde het en heeft bewezen een terechte kwartfinalist te zijn. Tegen De Graaf was Veenstra al sterk, maar de 4-0 tegen Martin Atkins was ook indrukwekkend. In Scott Mitchell treft hij nu de titelverdediger, maar Veenstra is allesbehalve kansloos.

Lakeside WK Darts 2016: Scott Mitchell – Richard Veenstra

Want Mitchell is niet voor niets slechts als zesde geplaatst op deze Lakeside. Hij kende een niet zo denderend 2015 en wist zijn eerste twee rondes dit toernooi maar ternauwernood te overleven. Als Richard Veenstra zijn niveau van deze week vasthoudt, kan hij richting de halve finale op zijn eerste Lakeside.

Scott Mitchell,@1.44 bij 888sport, kwam tot nu toe twee keer gelukkig uit de strijd. In de eerste ronde gooide hij sterk (92.97 gemiddeld), maar had hij een beslissende set nodig tegen de eveneens sterke Craig Caldwell. En in zijn tweede ronde tegen Mark McGeeney kwam het zelfs tot een sudden death leg in de beslissende zevende set.

Richard Veenstra,@2.80 bij 888sport, is de underdog, maar ligt qua gemiddeldes gewoon in het spoor van Mitchell. In de tweede ronde gooide Veenstra zelfs een half puntje hoger gemiddeld per drie pijlen. Tegen Atkins bewees hij dat het grote podium geen invloed op hem heeft. En dat stelt hem in staat om Scott Mitchell gewoon partij te bieden.

Programma Lakeside WK Darts 2016

Vrijdag 8 januari – middagprogramma
Wesley Harms – Jamie Hughes 1-5
Glen Durrant – Scott Waites 4-5
Deta Hedman – Ann Louise Peters 2-0

Donderdag 7 januari – avondprogramma
Dennis Harbour – Jeff Smith 2-5
Trina Gulliver – Aileen de Graaf 2-1
Richard Veenstra – Scott Mitchell

Bekijk hier het volledige speelschema en uitslagen Lakeside WK Darts 2016

Back To Top