Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Lakeside WK Darts 2016: Richard Veenstra – Martin Atkins

Richard Veenstra - Martin Atkins Lakeside WK Darts 2016

Lakeside WK Darts 2016. Twee Nederlanders in de tweede ronde van Lakeside WK Darts 2016. Richard Veenstra speelt vandaag tegen de Engelsman Martin Atkins.

Live WK Darts 2016 kijken? Bekijk hier de mogelijkheden!

De 34-jarige Richard Veenstra staat voor het eerst op het hoogste podium van de BDO. ‘Flyers’ bekroonde dat debuut met een mooie overwinning in de eerste ronde op zijn als derde geplaatste landgenoot Jeffrey de Graaf. De sterk spelende Veenstra trok in de vijfde set aan het langste eind. Nu staat de eveneens ongeplaatste Martin Atkins tegenover hem.

Lakeside WK Darts 2016: Richard Veenstra – Martin Atkins

Martin Atkins is juist een ervaren speler op Lakeside. The Assassin doet al sinds 2005 onafgebroken mee aan het BDO WK en speelt nu dus zijn elfde Lakeside. Maar slechts één keer kwam Atkins voorbij de tweede ronde, toen hij in 2012 in de kwartfinale van Ted Hankey verloor.

BDO Lakeside WK Darts 2016Atkins,@2.20 bij 888sport, pakte in 2015 op veel toernooien wel één of twee rondes mee. Zijn enige uitschieter was winst op het BDO International Open in juni, waar hij onder meer Geert de Vos en Martin Philips versloeg. Maar een echte toernooispeler is Atkins verder nooit geweest.

Richard Veenstra,@1.67 bij 888sport, staat drie plekjes hoger dan Atkins op de BDO ranking. Hij is de laatste twee jaar flink geklommen in de dartswereld. Vorig jaar bekroonde hij dat met winst op het WDF World Cup Pairs (met Wesley Harms) en halve finales op het England Open en de Denmark Masters. Veenstra is goed in vorm en een kwartfinale op zijn eerste Lakeside lonkt.

Programma Lakeside WK Darts 2016

Woensdag 6 januari – middagprogramma
Glen Durrant – Larry Butler 4-0
Lorraine Winstanley – Rachel Brooks 2-0
Wesley Harms – Jim Williams 4-3

Woensdag 6 januari – avondprogramma
Dennis Harbour – Martin Phillips 4-1
Madars Razma – Jamie Hughes 1-4
Brian Dawson – Jeff Smith 1-4

Bekijk hier het volledige speelschema en uitslagen Lakeside WK Darts 2016

Back To Top