Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Lakeside WK Darts 2016: Richard Veenstra – Jeff Smith

Richard Veenstra - Jeff Smith Lakeside WK Darts 2016

Lakeside WK Darts 2016. Richard Veenstra is de verrassing van Lakeside WK Darts 2016. De Nederlander maakt zelfs een goede kans om de finale te halen in zijn debuut.

Nederlandse dartsfans hadden waarschijnlijk verwacht dat Jeffrey de Graaf (derde geplaatst) of Wesley Harms (vijfde geplaatst) het verst zouden komen. Maar niets is minder waar. Debutant Richard Veenstra troeft ze allemaal af. Een halve finale tegen Jeff Smith staat nog tussen hem en een nog meer opzienbarende finale in.

Lakeside WK Darts 2016: Richard Veenstra – Jeff Smith

Richard Veenstra staat terecht in deze halve finale. Want ‘Flyers’ gooit gewoon sterk deze Lakeside. Gisteren was al een hoogtepunt voor Veenstra toen hij in de kwartfinale vakkundig afrekende met titelverdediger Scott Mitchell. Tegen de Canadees Jeff Smith heeft Veenstra absoluut een kans.

Jeff Smith,@1.50 bij 888sport, stond vorig jaar ook al in de halve finale. Zijn beste moment was al in de eerste ronde, toen hij drievoudig kampioen Martin Adams versloeg. Zijn twee partijen daarna won hij ook overtuigend, maar niet fenomenaal. Zo gooide hij gisteren 5 punten lager op zijn driepijls gemiddelde dan zijn tegenstander Dennis Harbour.

Richard Veenstra,@2.60 bij 888sport, zal zich gesterkt voelen door het feit dat zijn gemiddelde op het niveau van Smith ligt. De Canadees is meer ervaren, maar Veenstra lijkt totaal onbewogen door het grote podium van Lakeside. Als Veenstra vanaf het begin zo sterk gooit als eerder dit toernooi, kan Jeff Smith zijn borst natmaken.

Programma Lakeside WK Darts 2016

Zaterdag 9 januari halve finales
15.30 Scott Waites – Jamie Hughes 6-1
17.30 Trina Gulliver – Deta Hedman (finale) 3-2
19.30 Richard Veenstra – Jeff Smith

Bekijk hier het volledige speelschema en uitslagen Lakeside WK Darts 2016

Back To Top