Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Lakeside WK Darts 2016: Mark McGeeney – Scott Mitchell

Mark McGeeney - Scott Mitchell Lakeside WK Darts 2016

Lakeside WK Darts 2016. Titelverdediger Scott Mitchell overleefde een spannende eerste ronde op het Lakeside WK Darts. Vandaag moet hij afrekenen met zijn landgenoot Mark McGeeney.

De winnaar van Lakeside 2015, Scott Mitchell, gooide een fantastisch gemiddelde van 92.97 in zijn eerste ronde. Maar het was bijna niet genoeg om de Nieuw-Zeelandse qualifier Craig Caldwell te verslaan, die slechts 0.21 lager gooide per drie pijlen. Maar Mitchell won met 3-2 en treft nu de als elfde geplaatste Mark McGeeney. Een lastige tegenstander voor Scotty Dog.

Lakeside WK Darts 2016: Mark McGeeney – Scott Mitchell

Scott Mitchell hoopt de achtste speler te worden met méér dan één Lakeside-titel en de vierde die zijn titel met succes verdedigt. Maar door een minder 2015 is hij nu slechts als zesde geplaatst op Lakeside 2016. Martin Adams en Jeffrey de Graaf liggen eruit, maar er zijn nog genoeg spelers over die Mitchell kunnen verslaan. Mark McGeeney weet hoe het moet.

Want McGeeney,@2.95 bij 888sport, won allebei de onderlinge ontmoetingen van Mitchell. In augustus 2014 was hij met 4-3 te sterk op het British Classic. En met dezelfde cijfers won hij vorig jaar september op het England Matchplay. Opvallend is dat hij samen met Mitchell in oktober de finale haalde van de WDF World Cup Pairs, en dat ze samen bij de Teams wonnen met verder Jamie Hughes en Glen Durrant.

Scott Mitchell,@1.40 bij 888sport, kent zijn tegenstander dus door en door. En ondanks het feit dat hij twee keer in het verleden verloor van McGeeney, is Mitchell favoriet bij de bookmakers. Want zijn eerste ronde getuigde van grote klasse en de laatste maanden is hij weer sterk in vorm.

Programma Lakeside WK Darts 2016

Donderdag 7 januari – middagprogramma
Joshua Richardson – Jordan Boyce (finale jeugd) 3-2
Zoe Jones – Ann Louise Peters 1-2
Mark McGeeney – Scott Mitchell 3-4
Lisa Ashton – Trina Gulliver 1-2

Donderdag 7 januari – avondprogramma
Aileen de Graaf – Anca Zijlstra 2-1
Richard Veenstra – Martin Atkins 4-0
Lorraine Winstanley – Deta Hedman 0-2
Scott Waites – Geert de Vos 4-3

Bekijk hier het volledige speelschema en uitslagen Lakeside WK Darts 2016

Back To Top