Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Lakeside WK Darts 2016: Jim Williams – Wesley Harms

Jim Williams - Wesley Harms Lakeside WK Darts 2016

Lakeside WK Darts 2016. Wesley Harms is op zoek naar hernieuwd succes op Lakeside. In de tweede ronde speelt hij tegen de Welshman Jim Williams.

Live WK Darts 2016 kijken? Bekijk hier de mogelijkheden!

2012 en 2013 waren topjaren voor Wesley Harms op Lakeside, toen hij de halve finale haalde. De twee jaar daarna waren de tweede ronde en eerste ronde de eindhalte voor Sparky. Nu wil Harms weer schitteren op het hoogste podium. In Jim Williams treft hij een geduchte tegenstander.

Lakeside WK Darts 2016: Jim Williams – Wesley Harms

De als vijfde geplaatste Wesley Harms had een zware eerste ronde. Hij nam het op tegen de Japanse qualifier Seigo Asada, die met een geweldig gemiddelde van 92.64 zijn voorronde had gewonnen. Tegen Harms speelde hij iets minder, waardoor de Nederlander in een spannende partij uiteindelijk met 3-2 kon zegevieren.

Beker Lakeside WK Darts 2016Harms,@1.57 bij 888sport, zal minstens zo goed moeten spelen tegen de als twaalfde geplaatste Jim Williams. Want Harms won weliswaar drie van de vijf onderlinge ontmoetingen, waaronder de finale van de German Masters in april vorig jaar. Hij verloor de laatste twee wedstrijden van de Welshman.

Jim Williams,@2.38 bij 888sport, won in mei 2015 in de achtste finale van de Welsh Open met 4-2. Maar de grootste waarschuwing voor Harms moet zijn dat Williams vorige maand nog met 5-3 te sterk voor hem was in de groepsfase van de Finder Darts Masters. Dus de zeven plekken hoger op de plaatsingslijst zegt niks in deze wedstrijd.

Programma Lakeside WK Darts 2016

Woensdag 6 januari – middagprogramma
Glen Durrant – Larry Butler 4-0
Lorraine Winstanley – Rachel Brooks 2-0
Wesley Harms – Jim Williams 4-3

Woensdag 6 januari – avondprogramma
Dennis Harbour – Martin Phillips 4-1
Madars Razma – Jamie Hughes 1-4
Brian Dawson – Jeff Smith 1-4

Bekijk hier het volledige speelschema en uitslagen Lakeside WK Darts 2016

Back To Top