Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Lakeside WK Darts 2016: Glen Durrant – Larry Butler

Glen Durrant - Larry Butler Lakeside WK Darts 2016

Lakeside WK Darts 2016. De nummers 2 en 3 van de plaatsingslijst liggen eruit. Nummer 1 Glen Durrant speelt vandaag zijn tweede ronde tegen Larry Butler.

Live WK Darts 2016 kijken? Bekijk hier de mogelijkheden!

Gisteren zag Glen Durrant de nummer 2 van de plaatsingslijst Martin Adams uit het toernooi vliegen, de man die hem vorig jaar uit de finale hield. Weer een obstakel minder voor Durrant richting het grote succes. Hij moet het wel zelf nog even waarmaken. Vandaag zijn tweede ronde tegen de Amerikaan Larry Butler.

Lakeside WK Darts 2016: Glen Durrant – Larry Butler

Na een simpele 3-0 zege in de eerste ronde op Dean Reynolds en een paar dagen rust, mag Glen Durrant weer aan de oche staan. Duzza speelt tegen de ongeplaatste Larry Butler, maar hij kent de 58-jarige Amerikaanse qualifier maar al te goed. Vorig jaar stonden ze immers twee keer tegenover elkaar in vijf dagen tijd.

Glen Durrant,@1.22 bij 888sport, won namelijk in oktober wel zijn eerste grote toernooi door Butler in de finale van de Winmau World Masters te verslaan met 7-3. Maar vijf dagen eerder was Butler met 5-4 te sterk op de BDO Grand Slam Qualifier.

Larry Butler,@4.30 bij 888sport, pakte zelfs uiteindelijk een van de vier plekken op de Grand Slam of Darts 2015. The Bald Eagle had alleen de pech dat hij in de groep werd ingedeeld bij Gary Anderson en Raymond van Barneveld. Larry Butler is qua odds bij de bookmaker weliswaar de flinke underdog, Glen Durrant zal hem geenszins onderschatten.

Programma Lakeside WK Darts 2016

Woensdag 6 januari – middagprogramma
Glen Durrant – Larry Butler 4-0
Lorraine Winstanley – Rachel Brooks 2-0
Wesley Harms – Jim Williams 4-3

Woensdag 6 januari – avondprogramma
Dennis Harbour – Martin Phillips 4-1
Madars Razma – Jamie Hughes 1-4
Brian Dawson – Jeff Smith 1-4

Bekijk hier het volledige speelschema en uitslagen Lakeside WK Darts 2016

Back To Top