Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Lakeside 2017: Richard Veenstra – Danny Noppert live

Players Championship Super Series van start met Barney

BDO WK Darts 2017 – Lakeside. Vandaag worden de laatste wedstrijden van de achtste finales afgelegd. Er zijn nog drie plekken te bemachtigen bij de laatste 8, en ook de Nederlanders maken hier nog volop kans op. Sterker nog, er gaat vandaag hoe dan ook één Nederlander door. In de avondsessie komen Richard Veenstra en Danny Noppert tegen elkaar in actie, dat belooft een mooie pot te worden!

Maar we beginnen het Lakeside programma vandaag met het Engelse onderonsje tussen Scott Waites en Mark McGeeney. Het zijn twee mannen van de oude generatie, maar zoals we vaak bij het darten zien speelt ervaring een grote rol, en daarom moet je ze zeker niet afschrijven voor de titel. De wedstrijd begint na de jeugdfinales tussen Nathan Girvan – Justin van Tergouw.

Lakeside 2017

Waites en McGeeney kwamen hun openingsronde redelijk eenvoudig met 3-1 door, en ook onderling ligt het erg dicht bij elkaar. Eind vorig jaar hebben ze tegen elkaar gespeeld, en die wedstrijd ging uiteindelijk met 3-2 naar Mark McGeeney.

Op papier is Scott Waites vandaag echter de favoriet. Dat heeft er voornamelijk mee te maken dat Waites wat bekender is bij de grote toernooien en wat meer ervaring heeft op het podium. Ook gooit Waites gemiddeld wat hoger, maar dat ligt allemaal dicht bij elkaar. Als McGeeney goed met de druk om kan gaan en z’n eigen spelletje gaat spelen, kunnen we een hele spannende pot verwachten.

Ratajski – Labanauskas

In de avond staat eerst een partij op het Lakeside speelschema tussen een darter uit Polen en een darter uit Litouwen. Die landen zie je niet vaak voorbij komen op het grote podium, maar vanavond staan ze er toch echt. De Pool Kryzsztof Ratajski mag het opnemen tegen Darius Labanauskas.

Ratajski kwam heel moeizaam zijn voorronde partij door, maar won daarna verrassend met 3-0 van onze Nederlander Wesley Harms. Labanauskas had een rechtstreekse kwalificatie voor Lakeside en kwam zijn eerste ronde partij gemakkelijk door. De Pool heeft eigenlijk nog vrijwel niets bereikt op de grote toernooien terwijl Labanauskas al aardig wat goede namen heeft verslagen, en wij verwachten hier dan ook een eenvoudige overwinning voor de man uit Litouwen.

Richard Veenstra – Danny Noppert

Genoeg gepraat over de andere partijen, nu kunnen we ons gaan richten op dé wedstrijd van de dag: Veenstra tegen Noppert. Vooral laatstgenoemde is een aantrekkelijke speler om naar te kijken, een snelle darter die ook goed de triple 20 kan raken. Richard Veenstra heeft vorig jaar laten zien waar hij toe in staat is, namelijk de halve finale op Lakeside bereiken.

Tegen alle verwachtingen versloeg Veenstra de ene na de andere grote naam en strandde hij uiteindelijk in de halve finale tegen Jeff Smith. Veenstra heeft zijn vorm van vorig jaar kennelijk wederom uit de tas gehaald, want de eerste ronde was weer heel netjes.

Ook Danny Noppert liet geen steekje vallen, en deze twee mannen kunnen vanavond dus voor een aardig potje darten gaan zorgen. Noppert is natuurlijk wel de favoriet, maar met Veenstra op Lakeside weet je het nooit. Kan hij het weer flikken? Of is Noppert te goed? We gaan het vanavond zien.

Wedden op Lakeside

In de eerste twee wedstrijden zien wij geen verrassingen en moeten de favorieten in dit lange spelformat in principe als winnaar uit de strijd komen. Waites en Labanauskas winst kan je samenvoegen en hier krijg 2.14 keer je inzet voor bij bookmaker 888Sport.

Bij de partij tussen Veenstra en Noppert kan het wel eens heel spannend gaan worden. ‘Correct Set Score’ 4-3 voor Noppert ziet er lekker uit op maar liefst 6.00. Als je een makkelijkere optie wil kan je voor >5.5 sets gaan op 1.66. Lees ook: wedden op darts.

Lakeside 2017 live kijken

Voor een live weddenschap is live Lakeside kijken natuurlijk uitermate handig. Hieronder de live stream. Welke kant gaat op? Zet in op het juiste moment en pak een mooie winst met je weddenschap!

Back To Top