Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Japan Darts Masters 2015: Taylor – Van Barneveld

Raymond van Barneveld Japan Darts Masters 2015

Japan Darts Masters 2015. Michael van Gerwen had slechts dertien minuten nodig om de kwartfinale te bereiken op de Zipang Casino Japan Darts Masters. De nummer één van de wereld kende geen problemen met thuisspeler Chikara Fujimori: 6-0.

De partijen van de Japan Darts Masters 2015 zijn hier te zien via de live stream!

‘’Dit is een mooie overwinning, ondanks dat ik niet mijn beste spel speelde’’, aldus ‘Mighty Mike’. ‘’Ik voel me goed en speel redelijk, maar ik denk dat ik nog beter kan en dat wil ik zondag laten zien. Ik won het laatste World Series event en wil dit toernooi ook erg graag winnen.’’

Van Barneveld naar kwartfinale Japan Darts Masters 2015

Naast Van Gerwen wist ook Raymond van Barneveld zich te plaatsen voor de laatste acht spelers op de Japan Darts Masters. ‘Barney’ kende een moeizame wedstrijd en won ‘slechts’ met 6-4 van de Japanner Katsuya Aiba.

‘’Ik ben tevreden met de overwinning, maar niet met de manier waarop ik heb gespeeld’’, vertelde Van Barneveld op de PDC-website. ‘’De eerste legs van de wedstrijd speelde ik goed, maar daarna volgden een aantal mindere legs. De drie grote finishes waren erg belangrijk, dus ik ben blij dat ik me mag voorbereiden op de volgende wedstrijd.’’

Anderson maakt geen fout tegen Yamada

Wereldkampioen Gary Anderson verzekerde zich gisteren van een plaats in de kwartfinale. De Schot rekende met 6-2 af met Yuki Yamada. ‘’Hij speelde erg goed’’, blikte Anderson terug. ‘’Gelukkig heb ik gewonnen en maak ik nog steeds kans op de titel hier in Japan.’’

In de kwartfinale gaat ‘The Flying Scotsmen’ spelen tegen James Wade, die op zijn beurt te sterk was voor Morihiro Hashimoto. De achtvoudig winnaar van een Major Darts Event versloeg de World Championship qualifier met 6-2.

‘’Ik denk dat Morihiro niet zijn niveau haalde, maar ik deed voldoende om te winnen. Ik kijk uit naar de finaledag, want het publiek is hier geweldig’’, aldus Wade.

Wedden op darten tips Japan Darts Masters

  • Van Barneveld verslaat Taylor @ 3.80
  • Phil Taylor wint van Van Barneveld met 8-0 @ 41.00

Bij de bookmaker levert een combinatie een hogere winstmarge op. Winst van Gary Anderson op James Wade @ 1.40 in combinatie met winst van Raymond van Barneveld op Phil Taylor @ 3.80 levert een notering op van 5.32.

Programma Japan Darts Masters zondag 28 juni

Kwartfinale
Michael van Gerwen v Stephen Bunting
Peter Wright v Adrian Lewis
Phil Taylor v Raymond van Barneveld
James Wade v Gary Anderson

Halve finale
Van Gerwen/Bunting v Wright/Lewis
Taylor/Van Barneveld v Wade/Anderson

Finale
Alles best-of-15 legs

Uitslagen Japan Darts Masters zaterdag 27 juni

Stephen Bunting 6-1 Shintaro Inoue
Raymond van Barneveld 6-4 Katsuya Aiba
Adrian Lewis 6-0 Sho Katsumi
Phil Taylor 6-2 Masumi Chino
James Wade 6-2 Morihiro Hashimoto
Gary Anderson 6-2 Yuki Yamada
Michael van Gerwen 6-0 Chikara Fujimori
Peter Wright 6-1 Haruki Muramatsu

Back To Top