Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Grand Slam of Darts 2015: Webster – Van Barneveld

Raymond van Barneveld Grand Slam of Darts 2015

Grand Slam of Darts 2015. Michael van Gerwen heeft na Raymond van Barneveld als tweede Nederlander een plekje veroverd in de kwartfinales van de Grand Slam of Darts. Ook Kim Huybrechts is door na een benauwde zege op BDO-coryfee Martin Adams. Vandaag speelt Van Barneveld zijn kwartfinale tegen Mark Webster.

Van Gerwen verscheurt Beaton op Grand Slam of Darts

Michael van Gerwen had gisteravond weinig moeite met Steve Beaton. Hij versloeg de Engelsman met 10-2. De Kale Sloopkogel deed zijn bijnaam eer aan door meteen in de eerste drie legs een 180-er te produceren en zonder al te veel problemen door te stoten naar een 6-0 voorsprong. In de daaropvolgende legs pakten de mannen elk om-en-om een leg, maar Beaton bleef steken na tot 7-2 te zijn teruggekomen. Mike zette toen zijn beroemde eindspurt in en voerde zijn gemiddelde op tot 109.18 via een score van o.a. 177 en nog een 180. “Ik hoop dat ik zo kan blijven presteren Imaar dit is een toernooi dat ik nog nooit heb gewonnen, dus ik heb nog een paar enorme wedstrijden voor de boeg,” zei van Gerwen tegen de PDC.

Michael Smith is door naar de kwartfinales na een 10-7 zege op Dave Chisnall. Ook Adrian Lewis bereikte de laatste acht na een 10-7 overwinning op Peter Wright.

Huybrechts naar kwartfinale na decider

Martin Adams is drievoudig wereldkampioen bij de BDO dartersbond en een van de weinigen die het niveau van de PDC-darters – die aan veel hogere gemiddelden komen – goed kan bijbenen. Dat bleek wel in zijn match tegen Kim Huybrechts. ‘Wolfie’ won de eerste twee legs en liep uit naar 3-1. Huybrechts kroop vervolgens terug naar 3-3 en liep uit naar 3-6 – waarna Adams weer levelde tot 6-6. Huybrechts maakte daarna het voordeel en behield dat, ondanks dat Adams nog twee keer kon gelijkmaken, bij 7-7 en 9-9. Een decider dus en daarin was Huybrechts de betere door de laatste leg naar zich toe te trekken met een dertiendarter.

Als je Martin Adams verslaat, ben je best goed. Als je Michael van Gerwen kunt verslaan, ben je zelfs heel goed, Michael is morgenavond de volgende tegenstander voor Huybrechts als ze elkaar in de kwartfinale treffen.

Programma Grand Slam of Darts vrijdag 13 november

Kwartfinales (Best of 31 legs)
20.10 uur: Mark Webster 2.60 – Raymond van Barneveld 1.50
21.30 uur: Robert Thornton 4.00 – Phil Taylor 1.25

Quoteringen van 888sport, lees hier meer over wedden op darts.

Van Barneveld en Taylor in kwartfinales

Voor vanavond staan de eerste twee kwartfinales op het programma waarin Mark Webster het opneemt tegen Raymond van Barneveld, en Robert Thornton tegen Phil Taylor speelt.

-Phil-Taylor-Getty-493133015Mark Webster maakte twee dagen geleden diepe indruk door de wereldkampioen en als tweede geplaatste Gary Anderson met 10-6 te verslaan. De Welshman is in vorm. Maar hetzelfde geldt ook voor Van Barneveld die James Wade met 10-7 te verslaan nadat hij was teruggekomen van een 4-7 achterstand.

Raymond van Barneveld vs Mark Webster stond tien keer eerder op het programma in belangrijke toernoois en beiden wonnen 50%. Webster was de laatste twee keer de sterkste: in 2014 was de laatste ontmoeting tussen de twee en Webster won met 6-4 Een jaar daarvoor was Webster ook de sterkste tijdens de achtste finales van het WK Darts waarin hij Barney met 4-3 versloeg. Van Barneveld is bij 888sport favoriet en noteert 1.50, terwijl Webster 2.60 heeft staan.

In de andere kwartfinale van vanavond speelt Phil Taylor tegen Robert Thornton. Taylor maakt dit hele toernooi al een goede indruk en is erop gebrand nu eindelijk eens te winnen. Thornton kwam hij in zijn carrière al 23 keer eerder tegen en de onderlinge stand is 16-7 in het voordeel van ‘The Power’. volgens 888sport is Taylor dan ook favoriet en hij noteert 1.25 bij deze bookmaker tegen 4.00 voor Thornton.

Uitslagen Grand Slam of Darts 2015- Donderdag 12 november 2015

Michael Smith – Dave Chisnall 10-7
Michael van Gerwen – Steve Beaton 10-2
Peter Wright – Adrian Lewis 7-10
Martin Adams – Kim Huybrechts 9-10

Back To Top