Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Grand Slam of Darts 2015: Van Gerwen – Beaton

Steve Beaton Grand Slam of Darts 2015

Grand Slam of Darts 2015. Michael van Gerwen is nog vier wedstrijden verwijderd van zijn eerste titel op de Grand Slam of Darts. Vanavond speelt de 26-jarige Nederlander tegen Steve Beaton, de nummer 25 van de wereld.

‘Mighty Mike’ bereikte de laatste zestien door nummer één te worden in een groep met Kim Huybrechts, Steve West en Mark Oosterhuis. Tegenstander Beaton plaatste zich pas na zijn laatste groepswedstrijd voor de volgende ronde. De voormalig Lakeside-kampioen werd tweede achter Martin Adams en zorgde er dus voor dat Jelle Klaasen is uitgeschakeld in Wolverhampton.

Bookmaker 888sport heeft Van Gerwen aangewezen als favoriet voor een plaats in de kwartfinale. De nummer één van de wereld won vier van zijn vijf ontmoetingen met ‘The Bronzed Adonis’. Beaton boekte zijn enige overwinning tijdens een European Championships toernooi in 2009.

Programma Grand Slam of Darts 2015 donderdag 12 november

20.10: Michael Smith 2.30 – Dave Chisnall 1.61
21.00: Michael van Gerwen 1.05 – Steve Beaton 10.00
22.00: Peter Wright 2.00 – Adrian Lewis 1.80
23.00: Martin Adams 2.40 – Kim Huybrechts 1.57

Quoteringen van 888sport, lees hier meer over wedden op darts.

Van Barneveld in spannend duel voorbij Wade

Raymond van Barneveld Grand Slam of Darts 2015Raymond van Barneveld heeft zich geplaatst voor de laatste acht van de Grand Slam of Darts 2015. De vijfvoudig wereldkampioen rekende in een spannend duel af met James Wade, die na afloop duidelijk geïrriteerd was door het trage spel ‘Barney’.

‘’Ik ben erg blij met deze overwinning en droom ervan om opnieuw de trofee te winnen’’, vertelde een zelfverzekerde Van Barneveld. ‘’In de eerste paar legs raakte James werkelijk alles. Ik zei tegen mezelf dat ik rustig moest blijven, meer tijd moest nemen en uiteindelijk kwam het momentum weer bij mij terecht.’’

Voor een plaats in de halve finale gaat Van Barneveld morgen spelen tegen Mark Webster. ‘Spider’ rekende in de vorige ronde verrassend af met de huidige wereldkampioen Gary Anderson. Het werd 10-6 voor de Welshman.

‘’Dit is een erg mooie zege. Gary is de wereldkampioen en een erg goede speler, maar toch wist ik dat ik het in me had om hem te verslaan. Ondanks Gary’s hoge gemiddelde liet hij niet zijn beste spel zien en gelukkig heb ik hiervan kunnen profiteren’’, aldus Webster.

Uitslagen Grand Slam of Darts 2015 woensdag 11 november

Raymond van Barneveld – James Wade 10-7
Robert Thornton – Robbie Green 10-8
Mark Webster – Gary Anderson 10-6
Phil Taylor – Terry Jenkins 10-6

Back To Top