Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma European Darts Trophy: Michael van Gerwen – Adam Hunt

Michael van Gerwen European Darts Trophy

PDC European Tour 2015. Topseed Michael van Gerwen komt zaterdag 12 september voor de eerste keer in actie tijdens de European Darts Trophy in de RWE Sporthalle te Muelheim. In de avondsessie gaat ‘Mighty Mike’ spelen tegen Adam Hunt.

De Nederlander hoefde vanwege zijn geplaatste status geen eerste ronde partij te spelen. Voor Hunt was dit wel het geval. ‘The Hunter’ rekende gisteren in een spannende wedstrijd af met de relatief onbekende Krzysztof Ratajski.

Mocht Van Gerwen zich plaatsen voor de derde ronde, dan wacht mogelijk een ontmoeting met Benito van de Pas. ‘BigBen’ moet hiervoor wel zien af te rekenen met Jason Lovett, die in de openingsronde te sterk was voor thuisspeler Jyhan Artut.

Kijk live naar European Darts Trophy Muelheim

Vincent van der Voort – Kevin Painter

De 39-jarige Vincent van der Voort speelt vandaag zijn tweede ronde partij van de European Darts Trophy. ‘The Dutch Destroyer’ neemt het in de laatste wedstrijd van de middagsessie op tegen Kevin Painter.

De bookmakers verwachten dat Van der Voort zich gaat plaatsen voor de derde ronde in Muelheim. De snelste darter ter wereld en ‘The Artist’ stonden drie keer eerder tegenover elkaar op het hoogste niveau. De huidige head-to-head tussenstand is 2-1 in het voordeel van de Engelsman. Van der Voort boekte zijn enige overwinning op Painter tijdens de World Grand Prix in 2011.

Programma European Darts Trophy zaterdag 12 september

Middagsessie, 13.00 – 17.00 uur
Brendan Dolan – Cristo Reyes
Robert Thornton – Christian Kist
Justin Pipe – Mensur Suljovic
Terry Jenkins – Steve West
Benito van de Pas – Jason Lovett
Mervyn King – Daryl Gurney
Kim Huybrechts – Max Hopp
Vincent van der Voort – Kevin Painter

Avondsessie, 19.00 – 23.00 uur
Ian White – Stephen Bunting
Dave Chisnall – Jan Dekker
Adrian Lewis – James Wilson
Michael van Gerwen – Adam Hunt
Peter Wright – Andy Jenkins
Michael Smith – Wes Newton
James Wade – Darren Johnson
Simon Whitlock – Rowby-John Rodriguez

Hopp verrast Van Barneveld

Raymond van Barneveld European Darts TrophyRaymond van Barneveld slaagde er gisteren niet in om zich te plaatsen voor de tweede ronde in Muelheim. De ervaren Hagenaar werd met 6-4 verslagen voor Max Hopp, die hierdoor nog een keer voor eigen publiek in actie mag komen.

Ook voor Dirk van Duijvenbode zit de European Darts Trophy er al na één wedstrijd op. In een hoogstaande partij moest Van Duijvenbode zijn meerdere erkennen in landgenoot Christian Kist. ‘The Lipstick’ besliste de partij door de elfde en beslissende leg in zijn voordeel te beslissen.

Uitslagen European Darts Trophy vrijdag 11 september

Jan Dekker – Jamie Bain 6-3
Christian Kist – Dirk van Duijvenbode 6-5
Max Hopp – Raymond van Barneveld 6-4
Cristo Reyes – Connie Finnan 6-2
Wes Newton – Chris Dobey 6-3

Back To Top