Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma European Darts Matchplay: Van Gerwen – Huybrechts

Michael van Gerwen European Darts Matchplay

European Darts Matchplay. Michael van Gerwen speelt vanavond zijn eerste wedstrijd tijdens de European Darts Matchplay in Innsbruck. De nummer één van de wereld neemt het op tegen Ronny Huybrechts uit België.

Huybrechts rekende in de openingsronde verrassend af met voormalig Premier League-speler Wes Newton. Tegen ‘Mighty Mike’ zal hij boven zijn kunnen moeten spelen, wil hij een kans maken op de derde ronde. De bookmakers verwachten echter geen verrassing en hebben de Nederlander aangewezen als topfavoriet.

Raymond van Barneveld – Stephen Bunting European Darts Matchplay

De ongeplaatste Raymond van Barneveld is een van de vier Nederlanders die in de avondsessie in actie komt. De Hagenaar speelt de voorlaatste wedstrijd tegen Stephen Bunting, die vanwege een geplaatste status geen eerste ronde hoefde te spelen.

Voor ‘Barney’ was dit wel het geval en in tegenstelling tot vorige week wist hij ditmaal wel af te rekenen met Max Hopp. Het werd 6-3 voor de vijfvoudig Wereldkampioen. ‘’Ik ben erg blij met deze overwinning. Vorige week speelde Max echt enorm goed, maar nu was dit niet het geval’’, aldus Van Barneveld.

In de tweede ronde treft Van Barneveld de 30-jarige Bunting. Op het WK Darts 2014 stonden de twee heren ook tegenover elkaar en toen was het de Nederlander die op nipte wijze de halve finale haalde in Alexandra Palace.

Klaasen en Van der Voort

Naast Van Gerwen en Van Barneveld maken ook Jelle Klaasen en Vincent van der Voort kans op een derde ronde in Innsbruck. ‘Cobra’ speelt de vijfde partij van de avondsessie tegen David Pallet, die gisteren met 6-2 te sterk was voor Jamie Caven. Van der Voort speelt in de wedstrijd erna tegen voormalig WK-finalist Andy Hamilton.

Programma European Darts Matchplay zaterdag 19 september

Middagsessie, 13.00 uur – 17.00 uur
Benito van de Pas – Robert Marijanovic
Justin Pipe – Tony Newell
Dave Chisnall – William O’Connor
Terry Jenkins – Kevin Painter
Brendan Dolan – Mark Walsh
Robert Thornton – Maik Langendorf
Kim Huybrechts – Darren Webster
Ian White – Dimitri van den Bergh

Avondsessie, 19.00 uur – 23.00 uur
Mervyn King – Mickey Mansell
Michael Smith – Alan Norris
Peter Wright – Darren Johnson
Simon Whitlock – Rowby-John Rodriguez
Jelle Klaasen – David Pallett
Vincent van der Voort – Andy Hamilton
Stephen Bunting – Raymond van Barneveld
Michael van Gerwen – Ronny Huybrechts

Back To Top