Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma European Tour Darts 9: Van Gerwen – Suljovic

Michael van Gerwen European Tour Darts

European Tour Darts 9. Michael van Gerwen begint vandaag aan zijn European Darts Grand Prix in Sindelfingen. De nummer één van de wereld neemt het in de voorlaatste partij van de dag op tegen Mensur Suljovic uit Oostenrijk.

De ervaren Suljovic is de laatste weken in erg goede vorm. Tijdens de afgelopen World Grand Prix verloor hij pas in de halve finale van de latere winnaar Robert Thornton en gisteren rekende hij eenvoudig af met Mark Barilli.

Van Gerwen en ‘The Gentle’ stonden drie keer eerder tegenover elkaar. De eerste ontmoeting werd in 2010 gewonnen door Suljovic. De twee daaropvolgende confrontaties gingen met grote cijfers naar de 26-jarige Brabander.

De drie andere geplaatste spelers van het negende European Tour Event zijn Benito van de Pas, Jelle Klaasen en Vincent van der Voort. Zij komen net als ‘MvG’ vandaag voor het eerst in actie. Van de Pas en Klaasen gaan het in de middagsessie opnemen tegen Gerwyn Price en David Pallett, terwijl voor ‘The Dutch Destroyer’ een lastige ontmoeting wacht met Stephen Bunting.

Van Barneveld, De Zwaan en Wattimena naar tweede ronde Sindelfingen

Raymond van Barneveld, Jeffrey de Zwaan en Jermaine Wattimena wonnen gisteren hun eerste ronde partij. De Zwaan miste in deze partij nog dubbel 12 voor een negendarter en Wattimena knokte zich in zijn wedstrijd terug van een 2-5 achterstand tegen Robert Marijanovic.

Op de tweede speeldag treedt ‘Barney’ aan tegen Brendan Dolan, gaat De Zwaan het opnemen tegen Mervyn King en Wattimena wacht een ontmoeting met voormalig WK-finalist Peter ‘Snakebite’ Wright.

Programma European Darts Grand Prix zaterdag 17 oktober

Middagsessie
Brendan Dolan – Raymond van Barneveld
Terery Jenkins – Lee Evans
Mervyn King – Jeffrey de Zwaan
Justin Pipe – Steve Beaton
Kim Huybrechts – Dave Ladley
Ian White – Mickey Mansell
Benito van de Pas – Gerwyn Price
Jelle Klaasen – David Pallett

Avondsessie
Dave Chisnall – Joe Cullen
James Wade – Mark Webster
Simon Whitlock – Jamie Caven
Michael Smith – Dean Winstanley
Robert Thornton – Jonny Clayton
Michael van Gerwen – Mensur Suljovic
Vincent van der Voort – Stephen Bunting
Peter Wright – Jermaine Wattimena

Back To Top