Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

EK Darts: Michael van Gerwen en Benito van de Pas – Vincent van der Voort live

Voorspellingen WK Darts Vincent van der Voort - Raymond van Barneveld Michael van Gerwen bookmakers Getty

Vandaag speelt Michael van Gerwen in de tweede ronde van het EK Darts tegen Ian White. In de middagsessie nemen de Nederlandse darters Benito van de Pas en Vincent van der Voort het tegen elkaar op in de eerste ronde.

Het is de derde partij van de acht die het publiek in Hasselt en de tv-kijkers voorgeschoteld krijgen. Die eerste sessie begint om 13:45 uur en de avondsessie om 20:00 uur.

EK Darts 2017 live streaming

Ondanks de nasleep van enkelklachten maakte Michael van Gerwen donderdagavond zijn opwachting in de openingsronde van het Europees kampioenschap darten. Adel verplicht en Mighty Mike kan in Hasselt voor de vierde keer op rij deze continentale titel opeisen.

Hij versloeg Jan Dekker met 6-2 en had niet heel veel te duchten van zijn landgenoot. Wel was het gemiddelde op zijn derde pijl ondermaats. Een vuistregel is dat je op elke pijl boven de dertig moet zitten, maar bij Van Gerwen zat die derde op 29,5. Zijn totale gemiddelde was tegen de 96.

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green

EK Darts: Michael van Gerwen – Ian White

De 47-jarige Engelsman Ian White bewijst dat darters soms de tijd nodig hebben om te rijpen. Wonderkinderen als Michael van Gerwen breken voor hun twintigste door, terwijl White pas op zijn veertigste voor het eerst deelnam aan het WK Darts van de PDC.

In maart van dit jaar liet hij met de kwartfinale op het UK Open zien dat hij op een goede dag aardig mee kan komen. Op de ranglijst van de PDC staat White zeventiende. Op de grotere toernooien is de Brit echter een anonieme figurant, hij schraapt zijn prijzengeld bij elkaar op evenementen als Players Championships.

Darts voorspellingen

Maar als er in de afgelopen jaren een kansje was voor types als White om van ‘s werelds nummer één te winnen, dan toch nu wel. Van Gerwen wint momenteel niet automatisch elk toernooi waar hij aan de start staat. Het ging in de afgelopen maanden mis op de World Matchplay (kwartfinales), Champions League of Darts (groepsfase) en World Grand Prix (eerste ronde).

Wedden op darts? Michael van Gerwen staat op 1.09 en Ian White op 7.50. Dat schiet niet op dus – tenzij je gokt op winst van White. In de tweede ronde gaat het om best of 21 legs. We tippen de scores 10-5 op 6.00 en 10-6 op 9.00 bij bookmaker Mr Green.

Programma EK Darts 2017


Vrijdag 27 oktober – eerste ronde v.a. 13.45 uur

Jonny Clayton – Dimitri Van den Bergh
Dave Chisnall – Cristo Reyes
Benito van de Pas – Vincent van der Voort
Daryl Gurney – Steve Beaton
Michael Smith (3) – Nathan Aspinall
Rob Cross (6) – Martin Schindler
Joe Cullen (7) – Stephen Bunting
Peter Wright (2) – Krzysztof Ratajski

Avondsessie, tweede ronde v.a. 20.00 uur

Jelle Klaasen – Kyle Anderson
Simon Whitlock v Alan Norris
Michael van Gerwen – Ian White
Mensur Suljovic – Gerwyn Price

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top