Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Belgium Open Darts 2015: Nog veel Nederlanders in de race

Wesley Harms Winmau Belgium Open Darts 2015

Belgium Open Darts 2015. Vandaag worden in Antwerpen de wedstrijden voor de singles gespeeld in het Winmau Belgium Open 2015. Met naast de internationale top van de BDO-dartersbond natuurlijk ook veel Nederlanders en Belgen op het podium.

Belgium Open Darts 2015

Het Open Belgische dartskampioenschap BDO begon vanmorgen om 10 uur en inmiddels wordt er bij de heren gestreden om een plek bij de laatste 64. Feyenoord-middenvelder Lex Immers was een van de opvallendste deelnemers aan dit Open Belgische kampioenschap. Helaas werd hij in zijn eerste wedstrijd ‘witgewassen’ door dartslegende Co Stompé die met 4-0 een einde maakte aan zijn droom.

Programma Belgium Open Darts 2015

Michel van der Horst was de eerste Nederlander die een plek behaalde in de vierde ronde van het herenkampioenschap. Hij zal het daarin opnemen tegen de Belg Bjorn Gevers.

Ryan de Vreede is door na een 4-0 overwinning op landgenoot Rody Helsdingen. In de volgende partij treft hij de Belg Danny Bauwens of de Schot Ryan Hogarth. Fabian Roosenbrand versloeg de Belg Dirk Beni met 4-1 en komt in de volgende rode zeer waarschijnlijk Ross Montgomery tegen. De voormalige winnaar van het Belgium Open moet dan nog wel eerst winnen van de Australiër Brian Hearn.

Kristiaan de Boer speelt in de vierde ronde tegen de winnaar van de partij tussen de Belgen Robin Blockx- Fabien Theeten. Berry van Peer speelt tegen de winnaar van Ted Hankey (ENG) en Patrick Morelissen (NL).

Viggo van der Kuijl speelt nog tegen Toon Greebe waardoor een van deze Nederlanders ook de vierde ronde haalt – wat ook geldt voor Alain Van Bouwel vs Jeffrey de Graaf, Rob Hennissen vs Colin Roelofs en Bryan de Hoog vs Stephan Doddema – die nu tegen elkaar spelen. De als vierde geplaatste Wesley Harms moet zijn derde ronde nog spelen en wacht op de winnaar van de partij Kevin Hurley (ENG) vs Harry Famaey (BEL).

Ook de Engelse darters Pip Blackwell, Sam Head, James Hurrell, Tony Martin, Jamie Hughes en Garry Thompson zijn door. Eddie White speelt in de vierde ronde tegen de winnaar van Pascal Devroey (BEL) vs Mike van Duivenbode (NL).

De Belgen Luc Dierick en Sven Verdonck hebben eveneens de laatste 64 bereikt. Die laatste speelt zijn volgende partij tegen de winnaar van de match tussen de Belg Guido Vanhoof en de als zesde geplaatste Darryl Fitton uit Engeland. Dean Dewulf is door en treft nu de winnaar uit Co Stompé (NL) vs Jim Williams (WAL).

Dean Reynolds uit Wales speelt tegen de winnaar van de match tussen zijn landgenoot Robert Hughes en de Vlaamse topfavoriet Geert de Vos.

Belgium Open Darts 2015 Damestoernooi

Naast een herentoernooi wordt er vandaag ook een Belgisch Open damestoernooi gespeeld in de Royal Yachting Club in Antwerpen. Regerend kampioene Fallon Sherrock heeft inmiddels de laatste 32 bereikt en speelt nu tegen de Nederlandse Miranda Bakker. De als derde geplaatste Aileen de Graaf speelt tegen Jacqueline Jansen voor een plek in de kwartfinale en Anca Zijlstra speelt tegen landgenote Kerstien de Vries. Ook Sharona de Laat is door. Marjolein Bunk, Astrid Cleijsen, Danielle IJpelaar, Marian Levai en Marjolein Noijens zijn nog in de race voor een plaats bij de laatste 32 – evenals Anastasia Dobromyslova, Rachel Brooks en Deta Hedman…

Gisteren werden de wedstrijden in het Dubbeltoernooi gespeeld. Bij de gemengde koppels won het duo Scott Waites en de Nederlandse Anca Zijlstra. Bij de heren waren de LetMadars Razma en de Litouwer Darius Labanauskas. Bij de Vrouwen won het koppel Fallon Sherrock en Anastasia Dobromyslova.

Back To Top