Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Auckland Darts Masters 2017: Van Gerwen afwezig, Anderson eruit

Programma Auckland Darts Masters 2017: Van Gerwen afwezig, Anderson favoriet

Update. Titelverdediger Gary Anderson heeft zijn eerste ronde partij verloren met 4-6 van naamgenoot Kyle Anderson. Ook Peter Wright wist niet door de eerste ronde te komen en verloor met 4-6 van Corey Cadby.

Auckland Darts Masters. De World Series of Darts goes Downunder! Vandaag begint de Auckland Darts Masters in Nieuw-Zeeland. Gary Anderson is titelverdediger, en Michael van Gerwen is er niet bij. De Schot is dan ook favoriet, maar ook voor Phil Taylor en Peter Wright liggen de kansen goed.

In Auckland nemen acht darters uit de Europese PDC het op tegen de beste darters uit Australië en Nieuw-Zeeland. Namens die landen spelen o.a. Simon Whitlock, Kyle Anderson (op uitnodiging omdat hij in de Europese PDC speelt), wereldjeugdkampioen Corey Cadby en de Nieuw-Zeelandse nummer een Rob Szabo. Daarnaast doen er drie kiwi-qualifiers mee: Mark Cleaver, Darren Herewini en Rob Modra. Cody Harris speelt ook op uitnodiging mee in Auckland.

Wedden op darts? Zie onder. Inzetten doe je bij Mr Green!

Vaderschapsverlof voor Van Gerwen en Lewis

Michael van Gerwen en Adrian Lewis zijn er niet bij, want beiden hebben vaderschapsverlof. Lewis werd op 4 augustus vader van zijn dochter Amelia, en Van Gerwen werd twee dagen later vader is geworden van dochter Zoë. Raymond van Barneveld (13.00 bij Mr Green) is wel present en zijn eerste tegenstander wordt Warren Parry, de nummer twee van Nieuw-Zeeland.

Anderson versus Anderson mooie strijd op Auckland Darts Masters

Titelverdediger Gary Anderson (3.00) treft een lastige eerste tegenstander in Kyle Anderson (41.00) in Auckland. Kyle Anderson won afgelopen week zijn eerste Players Championship en gooide daarbij een negendarter. Anderson versus Anderson belooft een mooie strijd te worden. De Schot won eerder dit jaar als een World Series event met de Dubai Duty Free Darts Masters.

Peter Wright (4.33 bij Mr Green) wordt ook gezien als een grote kanshebber, maar ook hij krijgt te maken met een lastige opponent. Hij treft de Australische wereldkampioen bij de jeugd, Corey Cadby (41.00), die afgelopen jaar tijdens de World Series ‘down under’ al diepe indruk maakte.

Maar ook Phil Taylor (4.33) wordt tot de grote kanshebbers gerekend na zijn indrukwekkende zestiende World Matchplay-titel. Voor Taylor wordt het zijn laatste toernooi in Nieuw-Zeeland. Zijn eerste tegenstander wordt de talentvolle qualifier Darren Herewini.

Rob Szabo, de nummer een van Nieuw-Zeeland speelt tegen Michael Smith (17.00), voor wie het zijn eerste optreden wordt in de World Series.

Programma Auckland Darts Masters 2017

Vrijdag 11 augustus (19.00 uur plaatselijke tijd)
Eerste Ronde speelschema
Michael Smith – Rob Szabo 6-0
Daryl Gurney – Rob Modra 6-2
James Wade (4) – Mark Cleaver 6-2
Raymond van Barneveld (3) – Warren Parry 6-4
Phil Taylor – Darren Herewini 6-4
Simon Whitlock – Cody Harris 6-4
Gary Anderson (1) – Kyle Anderson 4-6
Peter Wright (2) – Corey Cadby 4-6

Alle games in de eerste ronde zijn best of 11 legs

Zaterdag 13 augustus (19.00 uur plaatselijke tijd)
Kwartfinales – Alle games zijn best of 19 legs

Zondag 13 augustus (18.00 uur plaatselijke tijd)
Halve Finales
Finale

Back To Top