Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Auckland Darts Masters 2016: Van Gerwen – Heta

Programma Auckland Darts Masters 2016: Van Gerwen - Heta Getty

Darten – Auckland Darts Masters 2016. Zelfs een zender als RTL7 kan zich het niet veroorloven om ál het darten uit te zenden dat er op het hoogste niveau gespeeld wordt, en dat komt simpelweg omdat er elke week wel een toernooi van belang is.

Zo ook deze week, als de Auckland Darts Masters 2016 wordt afgewerkt in Auckland, Nieuw Zeeland. Het toernooi maakt deel uit van de World Series of Darts, waarvan het eerste toernooi nog niet zo lang geleden werd gewonnen door wereldkampioen Gary Anderson. Ook hij is er ditmaal weer bij, maar hij is zeker niet de enige topper die van de partij is.

Qualifiers lijken bij voorbaat kansloos

Wat te denken van een rijtje namen als: Van Gerwen, Taylor, Lewis en Van Barneveld. Met een prachtige prijzenpot en een mooie ambiance zorgt de PDC er altijd weer voor dat de toppers ook dit soort toernooien in verre oorden willen afwerken.

Het zijn namelijk niet alleen de wereldklasse spelers die mee mogen doen, er is bij World Series wedstrijden ook altijd ruimte voor qualifiers, bijvoorbeeld uit de lokale omgeving. Dat die qualifiers bij voorbaat kansloos lijken, blijkt wel uit de voorspellingen van bookmaker 888sport op internet.

Wedden op Auckland Darts Masters 2016

Zo heeft Bernie Smith, zonder twijfel de bekendste en meest ervaren darter uit Nieuw Zeeland een quotering van 250.00 indien hij het toernooi wint. Zet daar tegenover de odds van Van Gerwen (de favoriet) van 2.00 bij 888sport en de verhoudingen binnen het deelnemersveld zijn meteen duidelijk. Dit zijn natuurlijk wel de twee uitersten, want bijvoorbeeld Phil Taylor staat al op 5.00, en dat geld ook voor Gary Anderson.

Daarna valt er qua favorieten meteen een flink gat. Lewis 11.00 is als vierde favoriet nipt minder waard dan Peter Wright 12.50. En wat kan Chisnall, de man die vaak sterk is op de kleinere toernooitjes, doen in de Trusts Arena? Voor elke euro die je op hem inzet bij 888sport krijg je er 16,50 terug. James Wade en ‘Barney’ lijken al bijna kansloos voor de eindzege met respectievelijke quoteringen van 20.00 en 23.00.

Programma eerste ronde Auckland Darts Masters 2016

James Wade – Ken Moir
Adrian Lewis – Stuart Leach
Peter Wright – Warren Parry
Raymond van Barneveld – Cody Harris
Dave Chisnall – Clinton Bridge
Phil Taylor – Rob Szabo
Michael van Gerwen – Damon Heta
Gary Anderson – Bernie Smith

Back To Top