Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts: Raymond van Barneveld 2 wedstrijden

Programma Premier League Darts: Raymond van Barneveld 2 wedstrijden Getty

Premier League Darts 2018. Vandaag, donderdag 12 april, strijkt de darts competitie neer in Sheffield, waar The FlyDSA Arena het strijdtoneel is voor vijf partijen. Raymond van Barneveld bijt het spits af tegen Daryl Gurney, in de derde match speelt Michael van Gerwen tegen Simon Whitlock en in de slotpartij mag Barney het opnemen tegen Peter Wright.

Inderdaad, Van Barneveld moet tweemaal aan de bak in het noorden van Engeland. Na de judgement night van vorige week zijn er twee spelers afgevallen en in de komende weken zijn er elke donderdagavond twee man die twee keer tijdens de Premier League of Darts in actie komen. Op 10 mei is de uiteindelijke top vier bekend en zij gaan op 17 mei in Londen strijden om de hoofdprijs.

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green

Premier League Darts ronde 11

Simon Whitlock – Michael van Gerwen

De komende weken van de Premier League zijn leuke opwarmertjes voor Mighty Mike richting de play-offs, want daar gaat hij zich natuurlijk sowieso voor plaatsen. Hij heeft zes punten meer dan de huidige nummer vier Whitlock en tel je daar zijn superieure legsaldo bij op, dan zijn het in wezen zeven punten.

Premier League Darts bookmakers Simon Whitlock GettyMet nog zeven potjes te gaan is de kans dat de Brabander uit de top vier valt dus nihil, te meer ook gezien de grote kans dat hij in dit rechtstreekse duel de Australische Wizzard op negen punten achterstand zal zetten.

Whitlock heeft na Smith het laagste gemiddelde van de acht resterende darters en vorige week kwam de Aussie aanzetten met het ietwat beschamende gemiddelde van 81,9. Whitlock is tot meer in staat, dat weet iedereen, maar het zou verstandig zijn om wat scherpte te bewaren voor de belangrijkere duels in de komende weken waarin er voor hem meer te halen valt.

Raymond van Barneveld – Peter Wright

Voor deze veteranen wordt het een belangrijke avond. Barney staat zevende en Snakebite achtste en beide moeten vanavond twee partijen spelen (Peter Wright hiervoor tegen Gary Anderson). Besluiten ze het avondje in Sheffield met twee of minder punten, dan gaat het lastig worden om nog richting de top vier te kruipen. Barney heeft in de afgelopen jaren sterk gepresteerd in de tweede fase van de dartscompetitie. Dit is een mooi moment om die traditie in ere te houden.

Beide wonnen de helft van de zes vorige ontmoetingen en liefst vier van de acht eerdere confrontaties in de Premier League Darts eindigden onbeslist (6-6).

Betting tips

Weddenschap darts plaatsen? Michael van Gerwen staat bij bookmaker Mr Green tegen Simon Whitlock op 1.17 en de bookies zien 7-2 als meest waarschijnlijke uitslag welke je 4.33 per ingezette euro oplevert.
Bij Van Barneveld tegen Wright zijn de uitslagen 7-5, 5-7 en 6-6 het waarschijnlijkst, oftewel de voorspelling dat de partij minstens 12 legs zal duren. Zet eens een tientje in op ‘meer dan 11,5 legs’ en pak 2.00 per euro – 100% winst dus.

Het programma darts voor vanavond:
Raymond van Barneveld – Daryl Gurney
Gary Anderson – Peter Wright
Simon Whitlock – Michael van Gerwen
Michael Smith – Rob Cross
Raymond van Barneveld – Peter Wright

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top