Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League of Darts wedtips: Van Gerwen en Taylor willen doorstomen

Michael van Gerwen Premier League Darts 2016

Premier League Darts wedtips. Nog twee rondes in de eerste fase. Raymond van Barneveld is nog niet veilig. Michael van Gerwen en Phil Taylor hopen een gat te slaan met de rest.

Premier League Darts 2016 live stream? Bekijk de mogelijkheden!

Michael van Gerwen – Robert Thornton

De koppositie verstevigen lijkt bijna een formaliteit voor Michael van Gerwen in deze achtste ronde in Liverpool. Mighty Mike treft namelijk hekkensluiter Robert Thornton. De Schot heeft uit zes wedstrijden pas één schamel puntje weten te halen. Zijn gemiddelde van 86.35 over al die partijen is ook niet Premier League-waardig. Een volle 25 punten daarboven staat Michael van Gerwen met een bizar hoog gemiddelde van 111.69.

Vandaar ook dat 888sport slechts een hele kleine quotering van 1.12 geeft op winst voor Michael van Gerwen, tegenover een enorme 14.00 voor Robert Thornton. Aantrekkelijker is het dan om te kijken naar andere odds. Zo staat winst met minimaal 5 legs verschil voor Van Gerwen op 1.85. Inzetten op de eindstand levert nog meer op: 7-1 staat bijvoorbeeld op 5.50 en 7-2 op 3.75. De hoogste checkout voor Van Gerwen van minimaal 111 noteert een fijne 1.73.

Favorieten eindzege Premier League of Darts

Michael van Gerwen – @1.73
Phil Taylor – @5.00
Gary Anderson – @5.50
Adrian Lewis – @15.00
James Wade – @17.00
Peter Wright – @17.00

Phil Taylor – Peter Wright

Samen aan kop met Van Gerwen staat levende dartslegened Phil Taylor. Vorige week hielden de twee matadoren elkaar met 6-6 in evenwicht. Ook Taylor staat nu tegenover een Schot, Peter Wright. Die is wat onvoorspelbaar, want hij wisselt goede prestaties af met erg tegenvallende prestaties. Als Taylor zijn normale niveau behaalt, zou hij deze wedstrijd moeten winnen. 888sport erkent dat en zet 1.75 op winst van Taylor, 3.50 op winst van Peter Wright. Een leuke 2.00 staat op de eerste break op naam van Phil Taylor.

Adrian Lewis – Raymond van Barneveld

In de subtop vechten nog een aantal darters om aansluiting bij de top vier, die na 16 rondes recht geeft op deelname aan de play-offs. Raymond van Barneveld staat teleurstellende zevende. Hij staat 3 punten boven de degradatiestreep, maar kan ook naar boven kijken. Bijvoorbeeld naar Adrian Lewis, die vijfde staat met twee puntjes meer.

Vorige week toonde Barney weer eens zijn klasse door afgetekend met 7-4 van Dave Chisnall te winnen. Zijn gemiddelde lag ruim 10 punten hoger dan dat van Adrian Lewis, die met 7-4 ten onder ging tegen Gary Anderson. 888sport geeft toch Lewis de favorietenrol op 2.10. Dus als je vertrouwen hebt in Barney en dat verzilvert hij, kun je 2.75 keer je inzet terugverdienen.

Programma Premier League of Darts donderdag 24 maart

Van 20:00 tot 00:00 uur (NL tijd), best of 14 legs
Michael Smith – Robert Thornton
Gary Anderson – Dave Chisnall
Adrian Lewis – Raymond van Barneveld
Phil Taylor – Peter Wright
Michael van Gerwen – Robert Thornton

Back To Top